Etusivu > Ajankohtaista > Uusi Saga-palvelutalo on avattu Vantaan Tikkurilaan 1.5.2019

6.5.2019

Uusi Saga-palvelutalo on avattu Vantaan Tikkurilaan 1.5.2019

Sisapiha Palvelutalo Saga Tammilinna

Uusi täyden palvelun Saga-palvelutalo avasi ovensa keskiviikkona 1.5.2019 Vantaan Tikkurilaan. Saga Tammilinna on moderni palvelutalokokonaisuus, joka tarjoaa huipputason asumista, ensiluokkaisia palveluita sekä aktiivista harrastus- ja kulttuuritoimintaa ikäihmisille kauniissa ympäristössä. Ensimmäiset asukkaat ovat muuttaneet uuteen kotiinsa ja pääsevät nyt nauttimaan toistensa seuran lisäksi talon monipuolisesta palvelutarjonnasta.

Saga Tammilinnassa on yhteensä 129 vuokrattavaa kotia ikäihmisille. Talon vuokrattavat asunnot ovat valoisia, nykyaikaisesti varusteltuja ja esteettömiä. Tilat on toteutettu ja kalustettu Saga-palvelutalojen korkeiden laatukriteerien mukaisesti. Kauniisti sisustetuissa yleistiloissa on mm. kirjasto, ravintola, kahvila, sauna- ja allasosasto sekä kuntosali. Talossamme toimivat myös parturi-kampaaja, jalkahoitaja, fysioterapeutti sekä lääkäri ja hammaslääkäri.

Saga Tammilinnassa asumisen kuukausikulut koostuvat asumiskuluista sekä omavalintaisesta palvelupaketista. Tarjolla on kolme erilaista palvelupakettia, joista asukas valitsee yksilöllisen tarpeensa mukaisesti sopivimman vaihtoehdon. Palvelupaketteihin kuuluu mm. ateria-, kodinhoito-, pesula- ja terveyspalveluja sekä henkilökohtaista avustamista.

Lue lisää uudesta Saga Tammilinnasta tästä.

Saga Care Finland Oy on suomalainen ikääntyneiden palveluasumis- ja hyvinvointipalvelualan yritys. Saga Care tarjoaa ikääntyneiden hoiva-, kuntoutus- ja hyvinvointipalveluita kymmenessä täyden palvelun Saga-palvelutalossa. Saga-palvelutaloja on Raumalla, Turussa, Helsingissä, Vantaalla, Lappeenrannassa ja Seinäjoella. Lahden keskustaan valmistuu uusi Saga-palvelutalo syksyllä 2020.

Jaa artikkeli somessa


Voisit olla kiinnostunut myös näistä