Etusivu > Ajankohtaista > Uusi Saga-palvelutalo valmistuu Vantaan Tikkurilaan

30.8.2018

Uusi Saga-palvelutalo valmistuu Vantaan Tikkurilaan

Saga-palvelutalot tarjoavat korkeatasoista palveluasumista ikäihmisille useissa eri kaupungeissa

Uusi täyden palvelun Saga-palvelutalo avautuu huhtikuussa 2019 Vantaan Tikkurilaan. Saga Tammilinnasta rakentuu moderni palvelutalokokonaisuus, joka tarjoaa huipputason asumista, ensiluokkaisia palveluita sekä aktiivista harrastus- ja kulttuuritoimintaa ikäihmisille kauniissa ympäristössä.

Saga Tammilinnassa on yhteensä 129 vuokrattavaa kotia ikäihmisille. Talon vuokrattavat asunnot ovat valoisia, nykyaikaisesti varusteltuja ja esteettömiä. Tilat toteutetaan ja kalustetaan Saga-palvelutalojen korkeiden laatukriteerien mukaisesti. Kauniisti sisustetuissa yleistiloissa on mm. kirjasto, ravintola, kahvila, sauna- ja allasosasto sekä kuntosali. Talossamme toimivat myös parturi-kampaaja, jalkahoitaja, fysioterapeutti sekä lääkärin ja hammaslääkärin vastaanotto.

Saga-palvelutaloissa palveluasumisen kuukausikulu koostuu asumiskulusta sekä omavalintaisesta palvelupaketista. Saga Tammilinnassa on tarjolla kolme eritasoista palvelupakettia, joista asukas valitsee yksilöllisen tarpeensa mukaisesti sopivimman vaihtoehdon. Palvelupaketteihin kuuluu mm. ateria-, kodinhoito-, pesula- ja terveyspalveluja sekä henkilökohtaista avustamista. Saga-palvelutalojen asukkaille järjestetään aktiivista harrastus- ja kulttuuritoimintaa sekä mielenkiintoisia tapahtumia. Harrastus- ja kulttuuritoiminta sisältyy kaikkiin palvelupaketteihin.

Lue lisää uudesta Saga Tammilinnasta tästä.

Saga Care Finland Oy on ikääntyneiden hoiva-, kuntoutus- ja hyvinvointipalveluita tarjoava yhtiö, joka ylläpitää Saga-palvelutaloja. Saga Care kuuluu Esperi Care -konserniin. Täyden palvelun Saga-palvelutalot mahdollistavat itsenäisen elämän kodinomaisessa ja aktiivisessa ympäristössä. Saga-palvelutaloja on Helsingissä neljä, Turussa kaksi, Raumalla, Lappeenrannassa ja Seinäjoella yksi.

Jaa artikkeli somessa


Voisit olla kiinnostunut myös näistä