Etusivu > Ajankohtaista > Katsaus Saga Munkkiniemen johtajan arkeen

14.7.2021

Katsaus Saga Munkkiniemen johtajan arkeen

Sanna Aksentjeff on toiminut Saga Munkkinimen talon johtajana vuodesta 2019 lähtien. Kuluneiden kahden vuoden aikana on ollut monenlaisia ilonaiheita ja onnistumisia, mutta toisaalta myös haasteita esimerkiksi koronan myötä. Juttelimme Sannan kanssa ja saimme kuulla lisää talon arjesta ja Sannan työstä.

Talon johtajan työ on monipuolista ja se koostuu pitkälti asukas- ja omaisyhteistyöstä sekä asuntoesittelyistä.  Työ sisältää paljon ihmisten tapaamista ja Sannan mukaan työn parasta antia ovatkin tyytyväiset asukkaat, työssään viihtyvät työntekijät ja yhteydenpidon helppous. Talon johtajana Sanna on usein yhteydessä kaikkiin talon työntekijöihin. Talossa toimii usean eri alan asiantuntijoita, kuten lähi- ja sairaanhoitajia, fysioterapeutteja, jalkahoitajia, laitoshuoltajia ja ravintolatyöntekijöitä.

Saga Munkkiniemen hoitajatilanne on tällä hetkellä hyvä, mutta hyviä hakijoita ei voi ikinä olla liikaa. Kiinnostuneiden työnhakijoiden kannattaakin tutustua Saga-palvelutalojen urasivuihin.

Kaikki ovat tervetulleita tutustumaan

Koronan myötä Sagan palvelutaloissa järjestetään ainoastaan yksityisesittelyitä, mikä on Sannan mukaan ollut positiivinenkin muutos.

– Yksityisesittelyissä on aikaa paneutua kunkin henkilön tarpeisiin ja tilanteeseen huolella. Lisäksi isoa kolmesta kerrostalosta koostuvaa palvelutaloa ehtii näyttää vierailijoille rauhassa.

Esittelyitä on järjestetty viime kuukausina runsaasti ja taloihin voi jatkossakin tulla vierailemaan matalalla kynnyksellä. Palvelutaloon muuttamista kannattaa harkita, vaikka oma vointi olisikin hyvä. Tällöin talon palveluista, toiminnasta ja ympäristöstä pääsee nauttimaan eniten. Etenkin koronan myötä moni uusi asukas on nauttinut siitä, että Saga-palvelutaloon muutettuaan voi tavata uusia ihmisiä ja viettää aikaa yhdessä. Saga Munkkiniemen hyvä sijainti ja mainiot pysäköintimahdollisuudet ovat saaneet asukkailta ja omaisilta kiitosta.

Kohti vapaampaa arkea

Koronatilanne alkaa hiljalleen helpottaa myös Saga-palvelutaloissa, minkä huomaa esimerkiksi siitä, että tämän hetken suurin puheenaihe on helle. Taloissa pidetään edelleen tarkasti huolta turvatoimista, käytetään maskeja ja huolehditaan käsihygieniasta. Sannan mukaan talon aktiviteetteja on pystytty järjestämään suhteellisen normaalisti myös koronan aikana, rajoitukset huomioiden. Koronan lieventyessä viikoittaiset aktiviteetit, kuten tuoli- ja vesijumpat, jatkuvat tavalliseen tapaan. Sanna odottaa tulevalta sitä, että aktiviteetteihin voisi osallistua myös talon ulkopuoliset asiakkaat. Lisäksi ravintolan aukeamista kaikille odotetaan innolla.

Haluaisitko tietää enemmän Saga-palvelutalossa asumisesta tai tulla tutustumaan? Voit lukea lisää talojen tutustumiskierroksista täältä. Oman esittelyajan voi varata etukäteen soittamalla tai lähettämällä sähköpostia talon johtajalle tai asiakaspalveluumme. Henkilökuntamme yhteystiedot löydät verkkosivuiltamme.  

Jaa artikkeli somessa


Voisit olla kiinnostunut myös näistä