Etusivu > Ajankohtaista > On ilo kohdata sinut

24.11.2021

On ilo kohdata sinut

Vuoden 2021 alussa Saga kutsui henkilöstönsä, asukkaansa sekä asukkaiden läheisiä mukaan keskustelemaan arvoista. Keskustelun lopputulokset, uudet arvomme, julkaistiin 23.11.2021 konsernimme ensi-illassa, johon kutsuttiin mukaan kaikki keskusteluun osallistuneet ja arvoistamme kiinnostuneet.

”Kun uusimme strategiamme, halusimme uudistaa myös arvomme, jotta ne kuvastavat meitä ja yritystämme juuri tänään. Kohtaamme ihmisiä päivittäin ja halusimme löytää yhteiset arvot, jotka näkyvät näissä kohtaamisissa”.

Ainutlaatuinen keskustelu arvoista

Vuoden 2021 aikana palvelutaloissamme järjestettiin tilaisuuksia, joissa henkilöstömme keskusteli arvoista yhdessä. Sieltä kasattiin lukuisia ajatuksia siitä, mitä sagalaisuus on ja mitä arvojemme tulisi olla. Keskustelua näistä arvoista jatkettiin taloissamme asukkaiden kesken, kehityspäivillä, valittujen arvolähettiläiden kanssa, projektiryhmän kokouksissa ja lopulta johtoryhmä vahvisti lopputulokset. Keskustelun tulokset kiteytyvät kolmeen arvoon:

On ilo kohdata sinut

Rehtiys on vahvuutemme

Meissä on rohkeus uudistaa

Arvot kertovat meistä

Arvot ovat yrityskulttuurimme perusta. Ne kertovat tavoistamme toimia, sekä siitä, mitkä asiat ovat meille tärkeitä. Julkaistut arvokeskustelumme lopputulokset kuvaavat meitä aidosti. Uskomme vahvasti, että uudet arvomme näkyvät tekoina myös asukkaillemme joka päivä.

Joulukuun alussa julkaisemme arvokalenterin ja juhlistamme uusia arvojamme Facebook -kanavassamme joka päivä 1.-31.12. Jaamme esimerkkejä ja nostamme tärkeitä arvoihimme liittyviä aiheita joulukuun jokaisena päivänä. Löydät meidät Facebookista nimellä ’Saga-palvelutalot’. Joulukuu on meillä tänä vuonna arvokuu, liity seuraamme! 

Sydämellinen kiitos antoisista keskusteluista asukkaillemme ja heidän läheisilleen ja ennen kaikkea henkilöstöllemme. Olemme ylpeitä lopputuloksesta.

Jaa artikkeli somessa


Voisit olla kiinnostunut myös näistä