Etusivu > Ajankohtaista > Ravintoloidemme asiakastyytyväisyys huipussaan – 95% pitää ruoan mausta

13.10.2019

Ravintoloidemme asiakastyytyväisyys huipussaan – 95% pitää ruoan mausta

Ravitsevaa ruokaa Saga-palvelutaloissa

Saga-palvelutaloissa mitataan asiakastyytyväisyyttä tasaiseen tahtiin. Tammikuussa tehdyn asiakastyytyväisyystutkimuksen mukaan 95% ravintoloidemme asiakkaista antoi ruoan mausta positiivista palautetta. Asiakastyytyväisyystutkimukseen saatiin yhteensä 6000 vastausta. Tutkimuksen tulos on tähänastisen historian paras ravintoloissamme.

Sagan omissa ravintoloissa ruoka tehdään paikan päällä. Tarjoilemme päivittäin runsaan ja maistuvan aamiais- sekä lounasbuffetin. Lounasbuffet sisältyy kaikkien Saga-palvelutalojen asukkaiden palvelupakettiin. Tämän lisäksi kaikki ravintolamme ovat auki myös talon ulkopuolisille asiakkaille.

Ravintoloissamme on viikoittain vaihtuvat menut. Menut suunnitellaan sesonkien ja asukkaidemme toiveiden mukaisesti. Saga-palvelutalon asukkaana voit ruokailla viihtyisässä ravintolassamme, tilata aterian kotiisi tai istahtaa pullakahville talon omaan kahvilaan. Kahvilassa voit nauttia tai ostaa mukaasi erilaisia suolaisia tai makeita leivonnaisia.

Ravintolahenkilökuntamme kautta on myös mahdollista tilata tarjoilut tilaisuuksiin. Ravintolamme loihtii syntymäpäiväkakut ja kokoustarjoilut tarpeidesi mukaan.

Piipahda lounaalle Saga-palvelutalojen kehuttuihin ravintoloihin. Viikoittain vaihtuvat menut löydät talojemme omilta sivuilta.

Tervetuloa nauttimaan maukasta buffetaamiaista ja -lounasta!

Jaa artikkeli somessa


Voisit olla kiinnostunut myös näistä