Etusivu > Ajankohtaista > Saga-palvelutalot lisäävät toimenpiteitä asukkaiden ja henkilöstön turvaamiseksi

18.3.2020

Saga-palvelutalot lisäävät toimenpiteitä asukkaiden ja henkilöstön turvaamiseksi

Seuraamme koronavirustilannetta jatkuvasti ja arvioimme päivittäin sen vaikutuksia asukkaidemme ja henkilöstömme turvallisuuteen ja hyvinvointiin liittyen. Suomen hallituksen 16.3.2020 linjausten perusteella lisäämme toimenpiteitä turvataksemme koronaviruksen aiheuttamilta tartunnoilta palveluitamme käyttävät asukkaamme ja henkilöstömme.

Asukkaat
Olemme ohjeistaneet asukkaitamme noudattamaan Suomen hallituksen 16.3.2020 esittämää linjausta, jossa annettiin toimintaohjeeksi kaikille yli 70-vuotiaille velvoite pysyä toistaiseksi erillään kontakteista muiden ihmisten kanssa ja mahdollisuuksien mukaan pysyttelemään karanteenia vastaavissa olosuhteissa. Talosta saa poistua kävelylle tai esim. välttämättömille apteekkiasioille.

Vierailijat
Noudatamme Suomen hallituksen 16.3.2020 esittämään linjausta ja kiellämme toistaiseksi ulkopuolisten vierailut Saga-palvelutaloissa. Kannustamme olemaan yhteydessä omiin läheisiin esimerkiksi puhelimen välityksellä.

Vastaanotto sekä kahvila- ja ravintolapalvelut
Talojen vastaanotot, kahvilat ja ravintolat suljetaan toistaiseksi. Emme ota vastaan ulkopuolisia ruokailijoita. Toimitamme kaikki asukkaiden palvelupaketteihin kuuluvat ateriat asukkaiden koteihin. Lisäksi tulemme laajentamaan Saga-palvelutalojen kauppakassipalvelua, jotta asukkaat voisivat tilata ruokakaupassa käynnin sijaan toivotut elintarvikkeet suoraan kotiovelle.

Fysioterapia- ja jalkahoitopalvelut
Saga-palvelutalojen fysioterapeutit ja jalkahoitajat eivät toistaiseksi ota vastaan asiakkaita.

Parturi-kampaamopalvelut
Saga-palvelutalojen yhteydessä toimivat parturi-kampaajat eivät toistaiseksi ota vastaan asiakkaita.

Konsernissamme on perustettu koronavalmiusryhmä, joka seuraa tilannetta sekä ohjeistaa ja neuvoo henkilökuntaamme. Kaikissa kysymyksissä voitte kääntyä talojemme henkilökunnan puoleen.

Toivomme ymmärrystä pyrkiessämme turvaamaan asukkaidemme ja henkilöstömme hyvinvoinnin ja turvallisuuden. Kiitos avustasi asukkaidemme ja henkilöstömme turvallisuuden varmistamiseksi!

Jaa artikkeli somessa


Voisit olla kiinnostunut myös näistä