Etusivu > Ajankohtaista > Tul lounaal Saga Kaskenpuistoon

14.11.2023

Tul lounaal Saga Kaskenpuistoon

Turun Saga Kaskenpuistossa on päivittäin tarjolla herkullinen lounasbuffet. Hyvän ruoan äärellä on mukava tavata myös ystäviä.

Lounaalla Saga Kaskenpuistossa

Suurimmassa osassa Saga-palvelutaloista on oma ravintola, joka on joustavasti auki joka päivä. Asukkaiden Kevytturva-palvelupakettiin sisältyy päivittäinen lounasbuffet, jonka lisäksi muita aterioita voi ostaa lisäpalveluna. Ravintolamme ovat avoinna kaikille vierailijoille, ja maittavan ruoan äärellä onkin mukava tavata ystäviä myös talon ulkopuolelta. Turun Saga Kaskenpuiston asukas Raimo lounastaa säännöllisesti ystävänsä Markun kanssa.

Reilun vuoden Saga Kaskenpuistossa asuneen Raimon ja hänen avovaimonsa tyttären miehen Markun ystävyys alkoi 22 vuotta sitten. Yhteydenpito on tiivistynyt entisestään Raimon avovaimon menehdyttyä kolmisen vuotta sitten. Raimon muutettua Saga Kaskenpuistoon miehet ovat alkaneet tavata viikoittain. Markun on helppo tulla talolle työpaikastaan, joka on vain muutaman minuutin ajomatkan päässä Saga Kaskenpuistosta.

Raimo sai ajatuksen muuttaa palvelutaloon nähtyään Saga-palvelutalojen lehtimainoksen. Muitakin asumisvaihtoehtoja oli, mutta muuttopäätökseen vaikutti Saga Kaskenpuiston sujuva prosessi. Talon johtajaan sai helposti yhteyden, minkä jälkeen vapaisiin asuntoihin pääsi tutustumaan nopeasti. Käytyään esittelyssä Raimo tykästyi etenkin talon kodikkuuteen ja siihen, että kaikki tarpeellinen on saman katon alla.

Palveluiden lisäksi talossa on mahdollisuus harrastaa monipuolisesti. Raimo osallistuu aktiivisesti etenkin yhteisiin pelihetkiin, minkä lisäksi hän on laulajana Kööri-kuorossa. Alun perin hieman skeptisesti palvelutaloasumiseen suhtautunut Markku on seurannut Raimon arkea, ja ennakkoluulot ovat karisseet nopeasti. Nyt Markku jo melkein odottaa omia seniorivuosiaan Saga Kaskenpuistossa!

Molemmat miehet kehuvat lounasbuffetin monipuolisuutta. Saga Kaskenpuiston lounaslistat suunnitellaan viikkokohtaisesti ammattitaitoisen henkilökunnan kesken. Suunnittelussa otetaan huomioon kausivaihtelut, erikoispäivät ja tietenkin juhlapyhät. Lounas on tarjolla päivittäin klo 11.30–14.00 välisenä aikana. Päivittäinen keittovaihtoehto saa Raimolta ja Markulta kiitosta.

Raimon päivät alkavat aina valmiilla aamiaisella Saga Kaskenpuiston ravintolassa. Monipuoliseen 11 euroa maksavaan kokonaisuuteen sisältyy puuro, leipiä, munakasta, jogurtteja, mysliä ja muroja. Myös aamiaiselle voi tulla talon ulkopuolelta, mistä Markkukin kiinnostuu. Kenties miehet tapaavat tulevaisuudessa jo aamiaisen äärellä?

Saga Kaskenpuiston ravintola

Saga Kaskenpuiston kahvila ja ravintola ovat avoinna kaikille – tule nauttimaan maukasta lounasta tai piipahtamaan pullakahville kahvilaamme.

Jaa artikkeli somessa


Voisit olla kiinnostunut myös näistä