Etusivu > Kuulumiset > Porsas juhlat, venetsialaiset, lyhtyjen ilta muinaistulien yö, kesän päätösjuhla… Rakkaalla juhlalla monta nimeä!

9.9.2024

Porsas juhlat, venetsialaiset, lyhtyjen ilta muinaistulien yö, kesän päätösjuhla… Rakkaalla juhlalla monta nimeä!

Tanssia ja iloa porsasjuhlissa

Olemme saaneet nauttia upeasta kesästä joka on ollut lämmin ja tapahtumarikas. Saga Kaskenniityn asukkaat ovat nauttineet viikotaisista ulkoilma tapahtumista, retkistä, konserteista hyvässä seurassa. Onnea ja iloa on kesäämme mahtunut. Mutta näin se vaan on että syksy tulee, vaikka luonto vielä antaa lämpöä ja väriloistoa. Perinteeksi on muodostunut kesän päättäjäiset. Tämä juhla on kuin kevään vappu taikka syksyn pyhäinpäivä…Siirrytään vuodenajasta toiseen. Sanotaan kesälle kiitokset ja hyvästit ja toivotetaan syksy tervetulleeksi.

Porsasjuhlien herkullinen juhlavieras.
Porsasjuhlien herkullinen juhlavieras.
Talon asukkaat nauttivat illasta
Juhlaväki juhli ja nautti illasta.

Kaunis tyyni ilta hemmotteli meitä. Asukkaita ja omaisia oli saapunut sisäpihallemme viettämään kesäkauden päätösjuhlaa muinaistulien ja possujuhlien merkeissä. Palvaamo Kivikylän possu oli palvisaunassa saunonut 38 tuntia ennen meille saavuttuaan. Maukas  Coleslaw-salaatti täydensi illallisemme.  Iltamme alkoi asiankuuluvan kansansadun Porsas urhea, Hannu Pakkilan esityksellä. Monella opettajaihmisellä nauru raikasi ja taisi muistot palata aapiskirjan kertomuksesta pintaan. Viihdyttävästä musiikista vastasi  Duo Janina Lehtonen ja Ville Mäkimattila, tanssiseura Sekahaun meitä tanssittaessa. Sirkustaiteilija Markus Nivala teki uskomattoman jonglöörausesityksen kuten miten moottoripyörän päällä jonglöörataan. Illan hämärtyessä kynttilöiden ja lyhtyjen loisteessa saimme kokea vielä upean tuliesityksen. Iltamme oli uskomattoman ihana, tunnelma ja ilmapiiri oli iloinen ja lempeä.  Kaikki viihtyivät…asukkaat, omaiset  ja me juhlien järjestäjätkin.

Laulua ja musiikkia
Musiikki on nautintomme ja tanssi paras urheilumuotomme.
Tulishow
Sirkustaiteilija toi muinaistulet luoksemme.

Jaa kuuluminen somessa