Etusivu > Kokemukset > Paula viihtyy Saga Tammilinnassa – palvelut ja hyvä hoito ovat lähellä

Paula viihtyy Saga Tammilinnassa – palvelut ja hyvä hoito ovat lähellä

Ennen muuttoa Saga Tammilinnaan Paula asui isossa omakotitalossa Helsingin Marjaniemessä. Päätös muuttoon syntyi kun sairastelut alkoivat ja yksin eläminen isossa omakotitalossa loi turvattomuutta. Nyt läheisten ei enää tarvitse olla huolissaan kun turvallinen ja viihtyisä koti löytyi Vantaan Tikkurilan Saga Tammilinnasta.

Talon tarjoamat aktiviteetit ja palvelut tuovat arkeen tekemistä

Paula muutti Saga Tammilinnaan noin 1,5 vuotta sitten. Paula on viihtynyt talossa asuessaan ja hän käyttää ahkerasti talon tarjoamia palveluita.

”Minusta viihtyminen täällä riippuu niin kovin paljon itsestä. Täällä on tarjolla hyviä palveluita, joita olen omalta osaltani käyttänyt. Käyn säännöllisesti kampaajalla sekä jalkahoitajalla. Olen myös käynyt talon fysioterapeutilla hieronnassa. Tämän lisäksi käyn ahkerasti vapaa-ajanohjelmissa, erityisesti tuolijumpassa, venyttelyssä sekä kuntosalilla. Välillä sitä tulee osallistuttua muihinkin aktiviteetteihin kuten yhteislauluun. Täällä järjestetään paljon ohjelmaa, joten yksin ei tarvitse olla, ellei niin halua”, kertoo Paula kokemuksistaan Saga Tammilinnassa

Oma asunto ylimmässä kerroksessa ja hyvä hoito

Paula viihtyy ylimmässä kerroksessa sijaitsevassa kaksiossaan, josta on mukavat näkymät Tikkurilan keskustaan. Oma koti on Paulan omien sanojen mukaan oikein nätti ja viihtyisä. 

”Minä katsoin parhaaksi siirtyä Saga-palvelutaloon ja en ole kertaakaan sitä katunut. Olen sanonut tyttärelleni, että olisin minä voinut tänne hieman aiemminkin muuttaa, mutta kerkesin hyvin nytkin”, tuumaa Paula.

Paulan mielestä parasta Saga Tammilinnassa on se, että asukkaista pidetään huolta. Apua saa aina kun sitä tarvitsee.

”Mielestäni parasta tässä talossa on se, että asukkaista pidetään huolta. Me käymme vastapäätä asuvan rouvan kanssa yhdessä aamiaisella. Hän on 90-vuotias, mutta vielä kovin ketterä! Nyt emme ole niinkään ulkoilleet kun ovat nuo kelit olleet liukkaat. Halutessaan täällä ei tarvitse seurustella muiden kanssa, jokaisella on kuitenkin oma yksityinen koti. Ja kyllä minä sanon, jos jokin täällä menee vikaan. Olen Karjalasta kotoisin, joten puheliasta sorttia”, naurahtaa Paula.

Muuttoa kannattaa miettiä hyvissä ajoin

Säännölliset talon tarjoamat aktiviteetit ja ohjelmat pitävät arjen touhukkaana. Palveluista ja ohjelmista pääsee nauttimaan kun itse niin haluaa.

”Kyllä minä suosittelen tätä taloa. Tänne kannattaa muuttaa ajoissa, jotta pääsee nauttimaan erilaisista palveluista ja vapaa-ajanohjelmista. Minä pärjään täällä erittäin hyvin ja käytän erilaisia palveluita. Pidän esimerkiksi pyykkipalvelusta kun lakanatkin saapuvat takaisin niin kauniisti silitettyinä ja viikattuina”, kertoo Paula ihastellen.  

Tutustu ja lue lisää Saga Tammilinnasta täältä


Voisit olla kiinnostunut myös näistä