Etusivu > Kuulumiset > Äideistä parhaimman sain!

14.5.2023

Äideistä parhaimman sain!

Meillä täällä Saga Kaskenniityn palvelutalossa on joukko maailman parhaimpia äitejä ja niistä todisteena on ne lukuisat itsetehdyt kortit joita pienet ihmiset ovat tänään täällä kantaneet käsissään kun mummolan ovea etsivät. Monen ikäisiä lapsia olemme saaneet nähdä tänään, nuorin vieraamme oli ehtinyt jo 2vkon ikään ja vanhin hieman yli 70-vuoden ikään…Iästä huolimatta kaikki niitä rakkaimpia äideille, isoäideille, isoisoäideille ja isoisoisoäideille.
Henkilökuntammekin on joukko upeita äitejä, jotka hymyssä suin ja iloisena palvelevat tämänkin juhlan. Kuulin miten ilmapiiri on iloinen ja onnellinen. Meillä on täällä hyvä olla.

Äitienpäiväkonsertti esitettiin Saga-salissa. Ihastuttavat Tuija Saura ja Elina Ukkonen esittivät meille kauniin konsertin jossa kuulimme ne kaikkein rakkaimmat laulut äidistä.

Saga Kaskenniityn runsas äitienpäivälounas
Äitienpäivälounas oli kauniisti katettu ja herkullinen.

 

Ravintolamme oli loihtinut upean äitienpäivälounaan. Salaattipöydät notkuivat kylmiä alkuruokia. Maa-artisokkakeitto, uunilohi  ja ylikypsä possu täydensivät juhla-aterian ja jokaisen vatsan Kakkukahvit kruunasivat ruokailun. Meillä oli paljon omaisia ja vieraita herkuttelemassa ja juhlistamassa asukkaidemme kanssa päivää.

Lämpöisät äitienpäivä onnittelut kaikille äideille, äidiksi haaveileville, äidin virkaa tekeville ja äitien pojille.

Terveisin Melina…Saga Kaskenniityn vapaa-ajan ohjaaja

Jaa kuuluminen somessa