Etusivu > Kuulumiset > Arki jatkuu poikkeusoloissakin

26.3.2020

Arki jatkuu poikkeusoloissakin

Vaikka moni asia onkin nyt erilaista täällä Saga Kanalinrannassa, pyrimme pitämään arjen mahdollisimman normaalina ja hyvänä.

Asukkaidemme ja henkilöstömme hyvinvoinnin ja turvallisuuden takaamiseksi on tärkeää, että vältämme nyt ihmiskontakteja. Siksi jouduimme valitettavasti viime viikolla sulkemaan talomme ulkopuolisilta vierailijoilta sekä laittamaan harrastustoimintamme tauolle. Normaalisti eläväiseen taloomme on nyt laskeutunut uudenlainen rauha ja hiljaisuus, josta koitamme nauttia parhaamme mukaan. Asukkaamme ovat suhtautuneet ymmärtäväisesti tähän poikkeustilanteeseen, onhan turvallisuus kuitenkin tärkeintä.

Pyrimme pitämään kuitenkin arjen rutiineista kiinni. Koska asukkaat eivät voi nyt tavata toisiaan palvelutalomme ravintolassa, jaetaan heille ruoka kotiovelle asti. Lisäksi fysioterapeuttimme Mikko on tehnyt asukkaille hyvät jumppaohjeet, jotta kroppa pysyy notkeana kotioloissakin. Sosiaalisia kontakteja pidetään yllä esimerkiksi soittamalla läheiselle ja onpa jopa videopuhelua kokeiltu. Onneksi nykyään on niin monia tapoja pitää yhteyttä!

Meillä täällä on siis kaikki hyvin ja arki jatkuu kaikesta huolimatta.

Keväisin terveisin,
Sanna Järvenpää
Saga Kanalinrannan johtaja

Jaa kuuluminen somessa


Voisit olla kiinnostunut myös näistä