Etusivu > Kuulumiset > Asukastiedoite 12.3.2020

13.3.2020

Asukastiedoite 12.3.2020

 

Koronavirusaltistusten määrän kasvaessa Suomessa, olemme tehneet talon toimintoihin muutoksia. Ulkopuolisten kävijöiden määrä talossa pyritään rajaamaan minimiin ja omaisten toivotaan olevan yhteydessä läheisiinsä ensisijaisesti puhelimitse. Tarvittaessa henkilökuntamme auttaa yhteydenpidossa.

Talon ulko-ovet on suljettu ja käynti tapahtuu nyt myös päiväaikaan avainkortilla. Näin pyrimme rajaamaan kulkua taloon. Sisältä ulospäin pääsee normaalisti.

Kulkurajoitus vaikuttaa myös talon harrastus-ja kulttuuritoimintaan. Ulkopuoliset esiintyjät ja tapahtumat on toistaiseksi peruttu. Talon sisällä tapahtuvat asukkaille tarkoitetut ohjelmat järjestetään suunnitelman mukaisesti. Seuraamme tiiviisti tilanteen kehittymistä ja tarvittaessa rajaamme myös talon sisäistä toimintaa.

Asukkaiden tulee kaikissa olosuhteissa noudattaa hyvää käsihygieniaa ja ohjeistuksia, talon ulkopuolella asioimista toivomme myös rajattavan vain välttämättömään.

Mikäli asukkaalla on hengitystieinfektioon viittavia oireita, pyydämme olemaan yhteydessä henkilökuntaan välittömästi. Oireisena ei saa liikkua talon yleisissä tiloissa.

Talon yleisissä tiloissa ohjeistetaan hyvän hygienian noudattamisesta ja kaikissa kysymyksissä voitte kääntyä henkilökuntamme puoleen. Tiedotamme tilanteen kehittymisestä säännöllisesti.

Toivomme kaikilta ymmärrystä ja yhteistyötä asukkaiden sekä henkilökunnan turvaamiseksi.

Terveisin

Sanna Aksentjeff

johtaja

Jaa kuuluminen somessa


Voisit olla kiinnostunut myös näistä