Etusivu > Kuulumiset > Asuntojen ennakkovaraaminen käy kuumana!

5.4.2018

Asuntojen ennakkovaraaminen käy kuumana!

Saga Tammilinnan asuntojen ennakkovaraaminen on käynyt kuumana. Olisiko Saga Tammilinna Teidän tai läheisenne uusi koti? Vielä ehdit ennakkovaraamaan asunnon!

Miten Saga Tammilinnaan pääsee asukkaaksi?

Hakija tai hakijan omainen voi täyttää hakemuksen vaivattomasti sähköisesti täältä. Hakemuksen voi myös pyytää paperisena maksuttomasta numerosta 08000  6116 (ark. klo 9-17), jonka lähetämme postitse omaan kotiisi. Paperinen hakemus tulee postittaa Saga Caren asiakkuuspäällikölle Laura Isohannille osoitteeseen Myrskyläntie 18, 00650 Helsinki. Mukana saatte vastauslähetyskuoren.

Hakemus tulee täyttää huolellisesti ja hakijan vointi kuvata mahdollisimman kattavasti. Mitään muita liitteitä ei tarvitse hakemuksen mukana toimittaa. 

Hakemuksen jättäminen ei ole sitovaa. Vasta kun hakemus on hyväksytty, voitte varata itsellenne tai läheisellenne mieluisan kodin ennakkoon maksettua vuokravakuutta vastaan. Lähetämme asunnon varanneille vuoden 2018 lopussa postissa varausmaksun, joka on kahden kuukauden asumiskulu. Varausmaksu erääntyy muutama kuukausi ennen talon avautumista ja muuttuu vuokravakuudeksi, kun asukas on muuttanut Saga Tammilinnaan.

Kun hakemus on saapunut Sagaan, olemme teihin yhteydessä!

Kerromme mielellämme lisää keväällä 2019 Vantaalle avautuvasta Saga Tammilinnasta. Soitathan meille maksuttomaan numeroon 08000 6116 (ark. klo 9-17) tai tilaathan esitteet tästä.

Jaa kuuluminen somessa