Etusivu > Kuulumiset > Elämystaikurit!

25.9.2020

Elämystaikurit!

Olemme talojemme vapaa-ajan ohjaajat Melina ja Riikka. Sydämemme asia on asukkaiden viihtyvyys. Haluamme tarjota heille vireän ympäristön, elämyksiä, mielekästä tekemistä ja sosiaalisia verkostoja, jotka aktivoivat arkea. Toivoisimme pystyvämme kaikkia palvelemaan, vaikka työmme joskus on hieman haasteellista, koska toiveita, mielipiteitä ja asukkaita on yhtä paljon. Nautimme työstämme ja elämme ilolla jokaisen päivän!

Toimenkuvamme on monipuolista ja luovaa. Näette meidät eri ohjelmissa ja tapahtumissa, mutta silloin kun ette meitä näe, olemme joko tietokoneella tai puhelimessa, tekemässä seuraavan viikon ohjelmaa, valmistelemassa ohjaustuokioita, sopimassa tulevia konsertteja, tapahtumia tai luentoja, suunnittelemassa juhlia, retkiä, tilaamassa kahvituksia tai taksikyytejä, hankkimassa materiaaleja, ideoimassa, tutustumassa yhteistyökumppaneihin, palaverissa, järjestelemässä tuoleja, kantamassa äänentoistolaitteita tai ompelemassa housunpuntteja.

Saga Care Finland Oy Saga Kaskenniitty elämystaikurit Riikka ja Melina
Erilaiset juhlat ja tapahtumat rikastavat arkeamme. Me vapaa-ajan ohjaajatkin saimme kunnian pukeutua upeisiin kansallispukuihin Kalevalanpäivänä.

 

Luomistyömme saa lukea viikoittain vaihtuvasta ohjelmasta. Postilaatikkoon kilahtaa joka viikonloppu seuraavan viikon ohjelmamme, josta asukkaat voivat valita, mihin haluavat osallistua yhdessä muiden kanssa. Ohjelma kannattaa säilyttää silmien alla ja muistutella itseään sekä ystäviään ohjelmistamme pitkin viikkoa, jopa päivittäin. Kääntöpuolelta löytyy myös talomme ajankohtaiset ja tärkeät tiedotettavat asiat.

Saga Care Finland Oy Saga Kaskenniitty elämystaikurit Riikka ja Melina
Kesäisin retkeilemme viikottain ja koemme mielenkiintoisia paikkoja. Tässä olemme tutustumassa kotikaupunkimme mielenkiintoiseen laivateollisuuteen Mayerin telakalla. Suunnittelemme retket aina asukkaiden ehdoilla ja kunnon mukaan. Haluamme tarjota elämyksiä kaikille!

 

Meidän ohjelmalehtisemme julkaistaan lisäksi Sagan kotisivuilla osoitteessa www.sagacare.fi, josta esimerkiksi omaisten on helppo seurata talon tapahtumia. Sivustolta pääset myös lukemaan näitä Kodin kuulumisiamme, josta voit löytää oman taikka omaisesi kuvankin!

Tervetuloa kanssamme viihtymään!

Melina ja Riikka

 

Jaa kuuluminen somessa