Etusivu > Kuulumiset > Eri sukupolvien kohtaamisia Saga-palvelutalossa: Ihme ja Kumma –tanssiteatteriesitys

2.12.2019

Eri sukupolvien kohtaamisia Saga-palvelutalossa: Ihme ja Kumma –tanssiteatteriesitys

Saga Tammilinnassa kohtasivat eri sukupolvet, kun POKKA-kollektiivi vieraili palvelutalolla esiintymässä. Tanssiteatteriesitys ’Ihme ja Kumma’ ilahdutti asukkaitamme sekä vieraana käyneitä lapsia ja heidän perheitään.

Palvelutalon oleskelutilaan luodun näyttämön ympärille kokoontui viime viikolla yhteensä noin 30 palvelutalon asukasta ja talolla vieraillutta lasta perheineen. POKKA-kollektiivi kertoi esityksen alussa innoissaan, että tämä on ensimmäinen kerta, kun esitystä on seuraamassa näin suuri ikähaitari.

Saga Tammilinnan asukkaita ja vauvaperheitä ilahdutti Ihme ja Kumma -tanssiteatteriesitys

Esityksen aikana kukin palvelutalon asukas sekä lapsi perheineen sai osallistua itselleen luonnollisella tavalla – katsellen, hymyillen, liikuskellen ja ihmetellen. Naurahduksia sekä ilon ja ihmetyksen hymyjä sekä hauskoja tokaisuja kuului monesta suunnasta.

Saga Tammilinnan asukkaat osallistuvat aktiivisesti harrastus- ja kulttuuritoiminnan ohjelmiin

Esiintymässä olivat ohjaaja Minttu-Maaria Makkonen sekä Hanna Bergström ja Ines Kokkonen. Suuri kiitos esiintyjille, vierailijoille, asukkaille ja henkilökunnalle, jotka teitte tästä kohtaamisesta unohtumattoman!

Saga Tammilinnan harrastus- ja kulttuuritoiminnan ohjelmassa POKKA-kollektiivin esitys

Saga Palvelutalo Tammilinnan asukkaat kokoontuvat erilaisten ohjattujen ja omatoimisten aktiviteettien merkeissä päivittäin. Saga Tammilinnan vapaa-ajanohjaaja Tea suunnittelee asukkaiden toiveiden mukaista harrastus- ja kulttuuritoimintaa. Viikoittain vaihtuvasta ohjelmasta löytyy esitysten lisäksi paljon erilaisia kerhoja, luentoja, retkiä, taidetoimintaa, pelituokioita ja konsertteja. Tämän lisäksi talon fysioterapeutti Piia järjestää erilaista ohjattua liikuntaa, kuten vesijumppaa, kuntosaliharjoittelua, tanssi- ja tasapainoryhmiä sekä ohjattua ulkoilua.

Harrastus- ja kulttuuritoiminnan ohjelma jaetaan joka viikko Saga Tammilinnan asukkaiden postilaatikkoon. Ohjelmat kuuluvat kaikkien asukkaiden palvelupaketteihin ja ryhmiin ovat tervetulleita kaikki talon asukkaat. Ohjelmaan saavat osallistua myös lyhytaikaisesti esimerkiksi putkiremontin ajan talossa asuvat tilapäisasukkaat.

Jaa kuuluminen somessa