Etusivu > Kuulumiset > Esittelypäivä la 25.9. & loppuvuoden huipputarjous

20.9.2021

Esittelypäivä la 25.9. & loppuvuoden huipputarjous

Tervetuloa tutustumaan kauniiseen palvelutaloomme lauantaina 25.9.2021. Esittelykierroksen aikana pääsette tutustumaan vapaana oleviin asuntoihimme sekä talomme viehättäviin yhteisiin tiloihin. Samalla sinulla on oiva mahdollisuus tutustua huipputarjouksessa oleviin asuntoihimme! Varaattehan oman esittelyaikanne etukäteen, jotta voimme pitää esittelyt porrastetusti ja turvallisesti.

Saga Munkkiniemen huipputarjous

Nyt sinulla on mahdollisuus muuttaa erityiseen tarjoushintaan Saga Munkkiniemeen. Tämä tarjous on toimiva vaihtoehto heille, joille hoito- ja hoivapalvelut eivät ole vielä ajankohtaisia, mutta jotka kaipaavat jo oman ikäistä juttuseuraa, mukavaa tekemistä arjen iloksi sekä turvallisuutta. Lue lisää huipputarjouksesta täältä.

Tiedustele lisää tai varaa oma esittelyaika

Talon johtaja Sanna Aksentjeff auttaa mielellään senioriasumista koskevissa kysymyksissä puhelimitse numerosta 050 463 5365 tai sanna.aksentjeff@sagacare.fi. Sannan kautta voit varata myös oman esittelyajan sinulle sopivana ajankohtana. Tutustumisajan voi varata myös maksuttomasta numerosta 0800-06116 (arkisin klo 8-16) tai sähköpostitse osoitteesta myynti.saga@sagacare.fi. Halutessasi voit jättää meille yhteydenottopyynnön täältä ja olemme sinuun yhteydessä.

Koko tutustumiskierroksen ajan suojaudumme suu-nenäsuojilla sekä huolehdimme turvallisuus- ja hygieniaohjeistuksista. 

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan upeaan palvelutaloomme!

Jaa kuuluminen somessa


Voisit olla kiinnostunut myös näistä