Etusivu > Kuulumiset > Esittelyssä kaunis kaksio

22.6.2020

Esittelyssä kaunis kaksio

Saga Salpalinna valmistuu Lahden keskustaan Fellmanninpuiston laidalle syksyllä 2020. Taloon rakentuu yhteensä 96 asuntoa, erikokoisia yksiöitä ja kaksioita. Vierailimme hetki sitten työmaalla, jonne on jo etukäteen valmistunut kaksi kaunista malliasuntoa. Tutustu upeaan malliasunto kaksioomme!

Asunto D406, 51m²

2H + KT + PRV
Asumiskulu: 1 628 €/kk
Kevytturva -palvelupaketti: 594 €/kk
Kuukausikulu alkaen: 2 222  €/kk

Talomme neljänteen kerrokseen valmistui upea 51 neliöinen kaksio, jossa lasitettu parveke avautuu Vesijärvelle. Asunnossa on oma keittiö, josta löytyy jääkaappipakastin, turvaliesi ja astianpesukone. Keittiö- ja olohuonetila on avara ja esteetön.
 

Saga Salpalinna valmistuu Lahden ydinkeskustaan
Asunto on avara ja esteetön

 

Saga Palvelutalo Salpalinna tarjoaa palveluasumista Lahden keskustassa
Asuntojen pintamateriaalit ovat kauniit ja nykyaikaiset

Kaikki Saga Salpalinnaan valmistuvat asunnot suunnitellaan täysin esteettömiksi. Asunnoissa ei ole kynnyksiä ja kylpyhuonetilassa on apu- ja tukikaiteet sekä WC-istuin. Liikkuminen asunnossa ja talon yhteisissä tiloissa on helppoa.

Saga Palvelutalo Salpalinna tarjoaa ikäihmisten palveluasumista laadukkaasti
Asunnon makuuhuoneesta on käynti kylpyhuoneeseen

 

Saga Salpalinna paras palvelutalo
Kylpyhuoneeseen saa tuotua myös oman pyykinpesukoneen, sillä liitäntä on valmiina

Kuvissa näkyvä asunto D406 on parhaillaan varattuna. Huomioittehan, että malliasunnot ovat valmistuneet etukäteen, eivätkä muut asunnot ole vielä näin valmiita. Saga Salpalinnasta löytyy vielä muutamia vapaana olevia kauniita asuntoja. Kysy lisää maksuttomasta puhelinnumerosta 0800-06116 (ark. klo 9-17) tai sähköpostitse myynti.saga@sagacare.fi

Jaa kuuluminen somessa