Etusivu > Kuulumiset > Esittelyssä Saga Tammilinnan palvelupaketit

7.6.2018

Esittelyssä Saga Tammilinnan palvelupaketit

Saga Tammilinnan asukkaat valitsevat palvelupaketin, joka sopii parhaiten heidän omaan elämäntilanteeseensa. Palvelupaketteja on kolme: Viikkoturva, Päiväturva ja Täysturva. Vähimmäisvaatimuksena kaikilla asukkailla on Viikkoturva -palvelupaketti. Jokainen paketti sisältää samat peruspalvelut. Palvelupaketit eroavat toisistaan hoivan ja huolenpidon määrällä. Viikkoturva palvelupaketti tarjoaa asukkaalle arjen kevennystä, kun taas Täysturva pitää sisällään jo paljon huolenpitoa ja hoivaa.

Jokainen palvelupakettimme sisältää peruspalvelut:

– Turvapuhelimen ja turvarannekkeen
– Hoitajapäivystyksen aamusta iltaan
– Yksilöllisen hoito- ja palvelusuunnitelman
– Terveys- ja hoitotietojen ylläpidon
– Talon monipuolisen harrastus- ja kulttuuritoiminnan
– Kuntosalin, kirjaston, pesutuvan sekä saunan käytön
– Vastaanoton palvelut
– Päivän lehden, joka on luettavissa talon kahvilassa

Viikkoturva palvelupaketissa 
Asunnon siivous joka 2. viikko. Lisäksi palvelupakettiin kuuluu päivittäinen lounas Saga Tammilinnan omassa ravintolassa. Viikkoturva palvelupaketti sisältää myös kerran kuukaudessa voinnintarkastuskäynnin asukkaan luona. Palvelupaketti kattaa myös lääkehuollon, jolloin hoitohenkilökuntamme annostelee lääkkeet dosettiin ja toimittaa ne asukkaalle. Pakettiin sisältyy myös tunnin mittainen kotiavustaminen kerran viikossa. Tällöin Sagan oma hoitaja tulee asukkaan luokse ja auttaa häntä esimerkiksi suihkussa käymisessä tai lähtee kauppareissulle avuksi.

Päiväturva palvelupaketissa
Asunnon siivous joka 2.viikko. Lisäksi palvelupakettiin kuuluu päivittäinen lounas Saga Tammilinnan omassa ravintolassa. Lisäksi Päiväturva palvelupakettii sisältää kerran kuukaudessa voinnintarkastuskäynnin asukkaan luona. Päiväturva palvelupaketti kattaa myös lääkehuollon, jolloin hoitohenkilökuntamme annostelee lääkkeet dosettiin ja toimittaa ne asukkaalle. Pakettiin sisältyy myös tunnin mittainen kotiavustaminen kerran viikossa. Tällöin Sagan oma hoitaja tulee asukkaan luokse ja auttaa häntä esimerkiksi suihkussa käymisessä tai lähtee kauppareissulle avuksi. Päiväturvassa on lisäksi joka päivä 15 minuutin mittainen kotiavustuskäynti, jolloin asukasta voidaan auttaa vaikka aamutoimissa.

Täysturva palvelupaketissa
Täysturva on palvelupaketeistamme kattavin. Pakettiin sisältyy siivous sekä pyykkihuolto kerran viikossa. Täysturvapalvelupaketissa on päivittäisen lounaan lisäksi myös aamiainen. Ruoat tarjoillaan Saga Tammilinnan omassa ravintolassa. Lisäksi Täysturva palvelupakettiin sisältyy kerran kuukaudessa voinnintarkastuskäynti asukkaan luona. Palvelupaketti kattaa myös lääkehuollon, jolloin hoitohenkilökuntamme annostelee lääkkeet dosettiin ja toimittaa ne asukkaalle. Täysturva palvelupaketti sisältää myös tunnin mittaisen kotiavustamisen kerran viikossa. Tällöin Sagan oma hoitaja tulee asukkaan luokse ja auttaa häntä esimerkiksi suihkussa käymisessä tai lähtee kauppareissulle avuksi. Täysturvassa on lisäksi kolme kertaa päivässä 15 minuutin kotiavustamiskäynti, jolloin asukasta autetaan päivän toimissa.

 

Jaa kuuluminen somessa