Etusivu > Kuulumiset > Esittelyssä Sagan sankari Katja ja toimistoapulaisena viihtyvä Brutus-koira

8.6.2020

Esittelyssä Sagan sankari Katja ja toimistoapulaisena viihtyvä Brutus-koira

Saga-palvelutaloissa työskentelee monia eri alojen sankareita. Hoitohenkilökunnan lisäksi taloissamme ahkeroi laaja kirjo eri alojen ammattilaisia kuten esimerkiksi toimistonhoitajia. Talojemme toimistonhoitajat pitävät huolta laskutusasioista. Katja tekee työtä sydämellään ja hänet äänestettiin Sagan sankariksi viime syksynä.

Katja kertoi itsestään hetki sitten ilmestyneessä asukaslehti Me Sagalaisisissa*:

Kuka olet ja mitä teet?

Olen Katja Helenius ja hoidan Saga Kaskenniityn, Saga Kaskenpuiston ja Saga Munkkiniemen laskutusta.

Kuinka kauan olet ollut Sagalainen?

Sagassa olen työskennellyt jo vuodesta 2007.

Kerro jotain työstäsi?

Toimistoni sijaitsee Niittylän ”kupeessa” (Turun Saga Kaskenniityssä). Asukkaat voivat kääntyä minun puoleeni kun heillä on kysymyksiä laskutuksesta ja mikseipä muustakin. Toimistoni ovea voi tulla rohkeasti koputtelemaan. 

Toimistoapulaisenani toimii silloin tällöin Brutus-koirani. Brutus on kaksivuotias Ranskanbulldoggi, joka saapui perheeseemme vuonna 2019. Brutus on löytänyt paikkansa niin kotona kuin täällä Saga Kaskenniityssäkin nauttien pitkin päivää saamistaan rapsutuksista.

*Katja Heleniuksen haastattelu julkaistu aiemmin Me Sagalaiset  -lehdessä. Lehti on Saga Kaskenniityn ja Kaskenpuiston asukaslehti (2020).

Sagan sankari -idea kehitettiin, jotta Saga-palvelutalojen henkilökunta voisi vuorollaan muistaa niitä työkavereita, joiden puoleen on helppo kääntyä työyhteisössä. Työporukka valitsee joukostaan kaksi kertaa vuodessa helposti lähestyttävän ja työyhteisössä auttaneen työkaverin. Samalla kertaa talon johtaja valitsee kehittyneimmän tai teoillaan erityisen ansioituneen työntekijän.

Jaa kuuluminen somessa