Etusivu > Kuulumiset > Esittelyssä upea yksiö

22.6.2020

Esittelyssä upea yksiö

Uusi ja upea Saga Salpalinna valmistuu Lahden keskustaan syksyllä 2020. Taloon rakentuu yhteensä 96 vuokrattavaa palveluasuntoa ikäihmisille. Piipahdimme hetki sitten työmaalla, jonne oli juuri valmistunut kaksi kaunista malliasuntoa. Tutustu upeaan malliasunto yksiöömme!

Asunto D402, 28,5 m²

1H + KT + PRV
Asumiskulu: 882 €/kk
Kevytturva -palvelupaketti: 594 €/kk
Kuukausikulu alkaen: 1 476 €/kk

Kaunis neljännen kerroksen yksiö, jossa ikkunat ja parveke avautuvat talon sisäpihalle länteen. Asunnossa on nykyaikainen keittiö, jossa halutessaan pääsee itse kokkailemaan. Asuntojen keittiöstä löytyy jääkaappipakastin, turvaliesi ja astianpesukone.
 

Upean Saga Salpalinnan asunnot ovat uusia ja nykyaikaisia
Keittiö ja ruokailutila

 

Saga Salpalinnan palveluasunnot on suunniteltu ikäihmisten tarpeiden mukaisesti
Lasitettu parveke avautuu länteen talon sisäpihalle

Kaikki Saga Salpalinnan asunnot on suunniteltu ikäihmisten tarpeiden mukaisesti täysin esteettömiksi. Yksiökin tuntuu avaralta ja isolta, sillä pohjaratkaisuun on kiinnitetty huomiota. Asunnossa ei ole kynnyksiä ja kulku apuvälineiden kanssa asunnossa ja talon yhteisissä tiloissa on helppoa.

Saga Salpalinnaan rakentuu erikokoisia yksiöitä ja kaksioita senioreille
Kaikki asunnot ovat täysin esteettömiä ja avaria pohjaratkaisultaan

Asunnon kylpyhuone on tilava. Kylpyhuoneesta löytyy tarvittavat apu- ja tukikaiteet sekä WC-istuin. Tarvittaessa asukas voi tuoda asuntoon oman pyykinpesukoneen, sillä asunnoissa on pyykinpesukoneliitännät.

Saga Salpalinnan vuokra-asunnot ovat täysin esteettömiä
Monerdeissa kylpyhuoneissa on apu- ja tukikaiteet valmiiksi asennettuina

Kuvissa näkyvä asunto D402 on parhaillaan varattuna. Huomioittehan, että malliasunnot ovat valmistuneet etukäteen, eivätkä muut asunnot ole vielä näin valmiita. Saga Salpalinnasta löytyy vielä muutamia upeita yksiöitä vapaana. Kysy lisää maksuttomasta puhelinnumerosta 0800-06116 (ark. klo 9-17) tai sähköpostitse myynti.saga@sagacare.fi.

Jaa kuuluminen somessa