Etusivu > Kuulumiset > Etsitkö turvallista asumista itsellesi tai läheisellesi? Tutustu Saga Tammilinnaan

25.2.2021

Etsitkö turvallista asumista itsellesi tai läheisellesi? Tutustu Saga Tammilinnaan

Saga Tammilinna on viehättävä palvelutalo aivan Vantaan Tikkurilan keskustassa. Talo tarjoaa 129 vuokrakotia ikäihmisille kattavien palveluiden kera. Tutustu taloomme tilaamalla esitteet tai varaa oma henkilökohtainen esittelyaika!

Tilaa esitteet

Tilaa kattava esitepaketti Saga Tammilinnasta soittamalla maksuttomaan puhelinnumeroon 0800-06116 (ark. klo 9-17) tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen myynti.saga@sagacare.fi. Esitetilauksen voi tehdä kätevästi myös täältä. Esitteistä löydät monipuolisesti lisätietoa palvelutalostamme. Esitteissä mukana muun muassa pohjapiirrokset sekä asuntojen- ja palveluiden hinnastot.

Varaa oma tutustumiskäynti

Tilanne talossamme on rauhallinen ja esittelemme Teille mielellämme vapaana olevia asuntojamme. Asukkaiden ja henkilökuntamme turvallisuuden varmistamikseksi esittelyihin voi saapua 1 henkilö kerrallaan. Koko esittelykierroksen ajan huolehdimme turvaväleistä ja käsihygieniasta sekä suojadumme suu-nenäsuojilla. Varaa oma esittelyaikasi etukäteen soittamalla maksuttomaan numeroon 0800-06116 (ark. klo 9-17) tai lähetä sähköpostia osoitteeseen myynti.saga@sagacare.fi. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan palvelutaloomme.

Jaa kuuluminen somessa