Etusivu > Kuulumiset > George viihtyy Saga Munkkiniemessä

29.1.2021

George viihtyy Saga Munkkiniemessä

Asukkaamme George Ramsay kertoo viihtyvänsä 60 neliön kodissaan. Asunnossa on olohuoneen ja makuuhuoneen lisäksi myös työhuone ja keittiö. George nauttii myös tilavasta parvekkeesta, joka tuo mukavasti lisätilaa.

Saga Munkkiniemessä on yhteensä 264 seniorikotia ikäihmisille. Palvelutalostamme löytyy saman ikäistä seuraa yllin kyllin. Myös George pitää siitä, että oman ikäisistä juttukavereista ei ole puutetta. Päivät vierähtävät tovereiden kanssa harrastus- ja kulttuuritoiminnan ohjelmissa.

George Ramsay viihtyy Saga Munkkiniemessä
Asukkaamme George viihtyy 60 neliön asunnossaan

 

Talossamme on tarjolla monipuolisesti erilaisia palveluita. George hyödyntää palveluista muun muassa fysioterapiaa ja hierontaa sekä ateriapalveluita. Saga Munkkiniemestähän löytyy oma ravintola ja kahvila, jossa kelpaa lounastaa ja käydä pullakahvilla.

Asukkaamme George kertoo Saga Munkkiniemen vastaavan odotuksiaan ja hieman enemmänkin. Asukkaana George suosittelee talossa asumista lämpimästi!

George Ramsayn haastattelu julkaistiin alunperin Helsingin Sanomien Kultaiset vuodet -liitteessä syksyllä 2020. Lue koko haastattelu täältä.

 

Jaa kuuluminen somessa