Etusivu > Kuulumiset > Harrastus- ja kulttuuritoiminta Saga Käpylinnassa osa 4: Peliryhmä, mölkky

18.9.2019

Harrastus- ja kulttuuritoiminta Saga Käpylinnassa osa 4: Peliryhmä, mölkky

Saga Käpylinnan vapaa-ajanohjaaja Piitu järjestää ja ohjaa joka viikko erilaisia ryhmiä asukkaille osana harrastus- ja kulttuuritoimintaa. Tällä kertaa kerromme Mölkky-peliryhmästä!

Mölkky on heittopeli, jossa heitetään puista mölkkyä kohti numeroituja puisia keiloja. Tavoite on saada tasan 50 pistettä kaatamalla keiloja. Jos pistemäärä ylittyy, niin pisteet putoavat 25:een ja on yritettävä päästä uudelleen tasapistelukuun 50. Hyvällä säällä pelataan ulkona; sateen sattuessa ja kelien viiletessä peliryhmä pidetään sisätiloissa Saga Käpylinnan K-kerroksen tilavassa salissa.

Asukkaat pelaavat mölkkyä viikoittain Saga Käpylinnassa

Kenelle peliryhmä sopii

Peliryhmiin voivat osallistua kaikki halukkaat Saga Käpylinnan asukkaat, sillä harrastus- ja kulttuuritoiminta sisältyy kaikkien Saga-palvelutalon asukkaiden palvelupaketteihin. Peliryhmissä käy toimintakyvyltään erilaisia asukkaita, mikä huomioidaan esimerkiksi niin, että Mölkkyä voi halutessaan pelata tuolilla istuen. Kaikki asukkaat ovat lämpimästi tervetulleita peliryhmään, olipa sitten kokenut pelaaja tai vasta-alkaja!

Saga Käpylinnassa on pelataan mölkkyä joka viikko

Millaista palautetta peliryhmistä on tullut

Mölkyllä on Saga Käpylinnassa vakaa kannattajakuntansa ja kisat ovat tosi tiukkoja. ”Niihin osallistuu yleensä katsojiakin jännittämään”, Piitu kertoo, ja jatkaa: ”Pelin pyörteissä on hauskaa, aika kuluu siivin ja siinä yhdistyy huvi ja hyöty!”

Vinkki

Tällä viikolla vietetään muistiviikkoa. Muistiviikon kunniaksi asukkaat laskivat tämän viikon peliryhmässä pisteitä yhteen itse ja porukalla. ”Muistisairauden tärkeimpiä lääkkeettömiä hoitoja on päivärytmin ylläpitäminen ja mielekäs yhdessä tekeminen ja toiminta”, Piitu vinkkaa.

Jaa kuuluminen somessa