Etusivu > Kuulumiset > Harrastus- ja kulttuuritoiminta Saga-palvelutaloissa

2.2.2018

Harrastus- ja kulttuuritoiminta Saga-palvelutaloissa

Haluamme tarjota asukkaillemme vireän ympäristön, mielekästä tekemistä ja sosiaalisia verkostoja, jotka parantavat elämänlaatua. Kaikissa Saga-palvelutaloissa on oma vapaa-ajanohjaaja, joka suunnittelee asukkaiden toiveiden mukaista harrastus- ja kulttuuritoimintaa. Harrastus- ja kulttuuritoiminta sisältyy kaikkien Sagan asukkaiden palvelupakettiin.

Saga Lakeudenlinnaan tullaan valitsemaan oma vapaa-ajanohjaaja, joka suunnittelee talon asukkaille viikoittain vaihtuvaa ohjelmaa. Talon monipuolisesta harrastus- ja kulttuuritoiminnasta sekä erilaisista tapahtumista jokainen tulee löytämään varmasti itselleen kiinnostavaa ohjelmaa. 

Saga-palvelutaloissa järjestetään tansseja, erilaisia kerhoja ja kielikursseja, konsertteja, teatteriesityksiä sekä esimerkiksi runo- ja kirjallisuuspiirejä. Ohjelmasta löytyy lisäksi perinteistä bingoa sekä tuoli- ja vesijumppaa. Saga Lakeudenlinnaan valmistuu oma kirjasto, jossa voi yksin tai yhdessä muiden kanssa tutustua kirjavalikoimaan.

Sagan monipuolisesta harrastus- ja kulttuuritoiminnasta kaikki löytävät itselleen sopivaa ohjelmaa
Paras palvelutalo Saga Lakeudenlinna

Viikoittainen harrastus- ja kulttuuritoiminnan ohjelma jaetaan asukkaiden postilaatikkoon. Ohjelmasta voi jo ennakkoon valita, mihin haluaa viikon mittaan osallistua yhdessä muiden kanssa. Saga Lakeudenlinnan viikoittainen harrastus- ja kulttuuritoiminta tullaan tämän lisäksi julkaisemaan talon avauduttua Sagan kotisivuilla, josta esimerkiksi omaisten on helppo seurata talon tapahtumia.

Jaa kuuluminen somessa