Etusivu > Kuulumiset > HAUSKAA VAPPUA!!

1.5.2022

HAUSKAA VAPPUA!!

Viileät ilmat ovat jarrutelleet kevään tuloa täällä Turussa. Saga Kaskenniityn palvelutalossa ollaan kuitenkin jo yritetty nauttia keväänmerkeistä ulkoilemalla ja tietenkin ajankohtaisilla tapahtumilla. Ja mikäs sen suurempi lupaus keväästä ja kesästä onkaan kuin VAPPU?

Tänä vuonna jäykistelyt jätettiin kaappiin ja puettiin naamiaisasut päälle. Luvassa oli huikeaa heittäytymistä ja ihanaa improvisointia. Oli henkilökunnan tanssiesitys, asukkaiden pieni näytelmä, huumorilla höystettyjä runoja ja tietenkin tanssia. Upea orkesteri Timo Salmenoja ja Teemu Koski, olivat löytäneet ne kaikkein kauneimmat tanssikappaleet, jotka he soittivat ja lauloivat. Tanssiseura Sekahaku oli tullut isolla porukalla luoksemme. He esittivät muutaman upean tanssin meille ja tanssittivat asukkaitamme. Kahvilassamme oli tarjolla simaa, munkkeja ja kilisteliväthän muutamat kuohuviinilläkin. Naurua, laulua, tanssia ja hyviä ihmisiä ympärillämme, mitä voisimmekaan enemmän toivoa? Asukkaat ja me henkilökunta viihdyimme ja nautimme hetkestä.

Vappunäytelmä.
Aili ja Jorma esittivät vappu-näytelmän jonka Aili oli kirjoittanut. Ai, kuinka kivaa oli, kun koko yleisö retkahtaa nauruun samanaikaisesti.

 

Innokkaat asukkaamme olivat tehneet näytelmän ”Poika, joka ei ollut koskaan käynyt kirkossa” . Runoja lausuttiin huumorilla ja kokemuksella. Ihanaa heittäytymistä.

Meillä saa loistaa jos haluaa! 

Vappu 2022
Ulla esitti vankalla kokemuksella ja upealla improvisoinnilla humoristisia runoja jotka eivät jättäneet ketään kylmäksi.
Totta kai juhlien paras puku palkittiin ja sen pystin pokkasi myös Ulla räväkällä asullaan.

 

Cowboyt rulettaa Saga Kaskenniityssä.
Cowboyt rulettaa Saga Kaskenniityssä.

 

Nauttikaahan kaikki keväästä ja sen tuomasta ilosta ja valosta. Tämä kaikki on tälläkin kertaa niin ainutlaatuista.

Iloisin terveisin Melina, Ville ja Riikka

Jaa kuuluminen somessa