Etusivu > Kuulumiset > Huh Hellettä!

7.7.2022

Huh Hellettä!

Suvi antaa parastaan ja helteinen ajanjakso on koko Suomessa. Meillä Kaskenpuiston palvelutalossa sisäilma saadaan kuitenkin pidettyä sopivana, virkeään ja aktiiviseen toimintaan. Pelikerhot ,lukupiirit ja keskustelukerhoihinkin on tällä kertaa hakeuduttu sisälle päivän kuumimpaan aikaan. Nesteytyksestä pidämme huolen sitä tarjoamalla ja koko ajan muistuttamalla. ja hyvin me olemmekin pärjänneet.

Viikon retkeksi valikoitui kävelyretki naapurustoomme. Kupittaan siirtolapuutarha kylpi Pionien ja päivänkakkaroiden meressä. Voi miten kaunista siellä olikaan. Yksi tarhuri jopa avoi porttinsa meille ja päästi meidät tutustumaan paratiisiinsa.  Kotiin vietäväksi saimme vielä ison kimpun Pioneja ,Liljoja ja Piiskuja joista riitti kaikille vielä iloa pitkäksi aikaa.

Puutarhan kauneutta
Rouvat ihailivat kauniita pieniä mökkejä ja runsaita puutarhoja.

 

Kupittaan siirtolapuutarhan kesäkahvilaa pitää viehättävä nuori nainen joka oli varannut ryhmällemme alkuun jäätelöt. Turun yliopiston tutkija ja harrastelija botanisti Pertti Dahlström piti meille mielenkiintoisen puutarhakierroksen, jonka jälkeen nautimme vielä mehevät kakunpalat ja tietenkin päiväkahvit.

Kukkaloistoa
Marjo ihailee kauniin portin takaa vehreää pientä puutarhaa.

 

Tämä tunnelma, tämä vehreys, tämä kauneus antaa meille voimaa ja upeita muistoja tulevan talven pimeyteen. Olemme kiitollisia tästäkin hetkestä.

Nyt nautitaan, kun siihen on meillä mahdollisuus.

Iloisin terveisin Melina ja Mari…Ne vapaa-ajan ohjaajat.

 

Jaa kuuluminen somessa


Voisit olla kiinnostunut myös näistä