Etusivu > Kuulumiset > Hyödynnä hyvinvointipalveluitamme!

27.7.2022

Hyödynnä hyvinvointipalveluitamme!

Saga Kaskenniityssä kaikki tarvittavat palvelut löytyvät saman katon alta. Tarjoamme fysioterapia- ja hierontapalveluita sekä jalkahoitajan palveluita asukkaidemme lisäksi myös talon ulkopuolisille.

Fysioterapia- ja hierontapalvelut

Fysioterapian tavoitteena on toimintakyvyn ylläpito ja kohentaminen, jotta esimerkiksi liikkuminen helpottuisi tai säryt vähenisivät. Fysioterapeuteillemme Katjalle ja Sarille voi varata ajan yksilölliseen fysioterapeuttiseen harjoitteluun, jossa kehitetään tasapainoa, lihasvoimaa ja liikkuvuutta. Ajan voi varata myös rentouttavaan hierontaan tai huoltaa kehoa liikehoidoilla ja venyttelyllä. Fysioterapiaan ei tarvitse lääkärin lähetettä, mutta lääkärin lähetteellä (SV3FM) saat fysioterapiasta kelakorvauksen.

Lue lisää Saga Kaskenniityn fysioterapia- ja hierontapalveluista sekä tutustu hinnastoon täältä.

Jalkahoitajan palvelut

Jalkahoitajan palveluiden tavoitteena on edistää jalkaterveyttä, ja sen myötä asiakkaan kokonaishyvinvointia. Omatoimista jalkahoitoa olisi hyvä tehdä päivittäin ja viikoittain. Ammattilaisen tekemä ennaltaehkäisevä jalkahoito auttaa havaitsemaan muutokset jaloissa. Saga Kaskenniityn jalkahoitaja Valeria tekee kynsien lyhennysten ja perinteisen jalkahoidon lisäksi vaativia jalkahoitoja sekä jalkojen hemmotteluhoitoja.

Lue lisää Saga Kaskenniityn jalkahoitopalveluista ja tutustu hinnastoon täältä.

Jaa kuuluminen somessa