Etusivu > Kuulumiset > Hyödynnä syksyn huipputarjous!

27.9.2019

Hyödynnä syksyn huipputarjous!

Jos varaat asunnon vuoden loppuun mennessä, saat 3 kuukauden ajaksi palvelupaketin -200€ sekä muuttoedun -150€. Edun arvo on yhteensä 1 050€!

Saga Kanalinrannassa asutaan omassa yksityisessä senioriasunnossa viihtyisässä palvelutalossa, jossa kaikki palvelut ovat käden ulottuvilla. Hyvin varustellut ja esteettömät parvekkeelliset kaksiot on suunniteltu ja rakennettu Saga-palvelutalojen korkeiden laatukriteerien mukaisesti. Voit sisustaa kotisi mielesi mukaan, omilla huonekaluillasi. Asuntojen koko vaihtelee 36 ja 45 neliön välillä ja asumiskulut 612 – 729 euron välillä. Asumiskulun lisäksi kuukausikulu koostuu valitusta palvelupaketista.

Palvelut

Saga Kanalinrannassa on neljä erilaista palvelupakettia. Kaikkiin palvelupaketteihimme kuuluvat peruspalvelut:

  • yksilöllinen palvelusuunnitelma
  • terveys- ja hoitotietojen ylläpito
  • turvaranneke ja turvapuhelin
  • päivittäinen lounas Saga-ravintolassa
  • monipuolinen harrastus- ja kulttuuritoiminta
  • siivousta
  • yhteistilojen käyttö (esimerkiksi kuntosali, sauna ja kirjasto)

Palvelupakettien hinnat alkaen 572 €/kk. Tarkemmat kuvaukset palvelupakettien sisällöistä ja hinnoista sekä asuntojen pohjapiirrokset ja hinnat saatte Saga Kanalinrannan palvelutalolta tai tilaamalla esitteet kotiinne puhelimitse puh. 050 595 2618. Löydätte tiedot myös Saga Kanalinrannan verkkosivuilta.

Kun varaatte asunnon 31.12.2019 mennessä, tarjoamme muuttoedun ja palvelupaketin huipputarjouksella. Saatte kolmen (3) kuukauden ajan muuttoedun -150 € sekä alennuksen palvelupaketista -200 €. Yhteensä edun arvo on siis 1050 €!

Tervetuloa tutustumaan Saga Kanalinrantaan

Voitte varata oman esittelyajan tai osallistua joka keskiviikko klo 13 järjestettävälle esittelykierrokselle. Esittelyn aikana tutustumme yhdessä palveluihimme sekä kauniiseen Rauman kanaalin varrella sijaitsevaan palvelutaloomme. Talollamme on myös esittelykierros Sagan päivänä torstaina 17.10.2019 klo 16.30. Sagan päivän esittelykierroksen jälkeen teillä on mahdollisuus jäädä kuulemaan kaunista lauluesitystä asukkaidemme kanssa.

Lämpimästi tervetuloa!

Ystävällisin terveisin,

Sanna Järvenpää
Saga Kanalinrannan johtaja
puh. 050 595 2618
sanna.jarvenpaa@sagacare.fi

Jaa kuuluminen somessa


Voisit olla kiinnostunut myös näistä