Etusivu > Kuulumiset > Hyvä presidentti on paitsi rauhanmies myös kansanmies

17.1.2024

Hyvä presidentti on paitsi rauhanmies myös kansanmies

Saga Tammilinnan asukkaat toivottavat onnea ja menestystä uudelle presidentille.

Saga Tammilinnan asukkaat toivottavat onnea ja menestystä uudelle presidentille.

Presidentinvaalien ennakkoäänestys on alkanut, ja Saga Tammilinnan asukkaat voivat äänestää palvelutalossa tiistaina 23.1. Vaalitenttejä onkin seurattu aktiivisesti ja ennusteet kiinnostavat.

Uusi presidentti astuu virkaan tulenarassa maailmanpoliittisessa tilanteessa. Tammilinnalaiset luottavat siihen, että Suomen presidentti pitää jalat maassa ja uskaltaa käyttää sananvaltaansa tiukan paikan tullen.

Maailma muuttuu kovaa vauhtia. Tasavallan presidentiltä odotetaan kykyä visioida ja suhtautua yhteiskunnallisiin ongelmiin ratkaisukeskeisesti. Hänellä on oltava hyvät verkostot ja suhteet kunnossa sekä sisä- että ulkopolitiikassa.

Hyvä presidentti on pohjimmiltaan rauhanmies, Saga Tammilinnasta muistutetaan.

Hiljainen tieto on arvokasta pääomaa

Saga Tammilinnan asukkaat toivovat, että uusi presidentti lunastaa lupaukset kansanmiehenä ja koko kansan presidenttinä. Nykyaikainen tasavallan päämies ei seiso pönäkkänä alamaisten yläpuolella, eikä hän saa suhtautua ylimielisesti kansalaisten näkemyksiin.

Presidentti on mielipidejohtaja ja toivottavasti myös karismaattinen puhuja. Hän ei saa olla kopea tai kapulakielinen. Ylimielisyys olisi punainen vaate palvelutalon asukkaiden mielestä.

Väestön vanhetessa presidentin on hyvä kuunnella korva tarkkana myös ikääntyneitä suomalaisia. Iän mukanaan tuoma hiljainen tieto on arvokasta pääomaa – aikanaan myös presidentille.

Saga Tammilinnan rupattelurinki kokoontuu keskiviikkoaamuisin puimaan ajankohtaisia asioita.

Jaa kuuluminen somessa