Etusivu > Kuulumiset > Ihanat kesäretket ovat taas täällä!

23.7.2021

Ihanat kesäretket ovat taas täällä!

Yli vuoden odotuksen jälkeen olemme päässeet aloittamaan kauan kaivatut kesäretket palvelutalo Saga Kaskenniityssä. Olemme vierailleet Ruissalossa upeassa pitsihuvilassa Villa Bella Vistassa. Tämä huvila on monille turkulaisille tuttu kesäsiirtolavaiheestaan. Tiloissa toimi aikanaan myös lastenkotikin. Nykyisin huvila toimii kesäkahvilana ja juhlatilana. Tämän viikon retkellä toteutimme monen asukkaan toiveen ja lähdimme kiertoajelulle Turkuun. Moni on pysytellyt palvelutalomme suojassa ja nyt oli innostus lähteä katsomaan oliko kotikaupunkimme paikallaan ja miltä siellä näytti!

Johtajamme Maria Sirén oli myös mukana retkellä Ruissalossa. Ruissalo on ollut jo kauan turkulaisten suosittu kesänviettoalue. Raikas merituuli viilensi 30 asteen kesähellettä ihanasti.

Saga Care Finland Oy asukkaat kesäretkellä Villa Bella Vistassa kahvit kruunaa retken kodin kuulumiset
Retken kruunaa tietysti päiväkahvit parhaassa seurassa. Villa Bella Vistan Paratiisi-kahvilan Brita-torttu vei kielen mennessään.

 

Kiertoajelun kahvit nautimme Halistenkoskella. Myllärintalon Annela oli kattanut meille upeasti oman kahvitilan vehreään puutarhaan. Saimme nauttia kahvit turvallisesti omassa seurassa suurten puiden varjossa. Kiitos siitä kahvilan henkilökunnalle – sydäntä lämmittää, että meidät toivotettiin lämpimästi tervetulleiksi ja turvallisuudestamme pidettiin huolta!

Saga Care Finland Oy asukkaat kesäretkellä kiertoajelu Turussa ja kahvit Halisissa Myllärintalo Annelassa kodin kuulumiset

 

Saga Care Finland Oy asukkaat kesäretkellä kiertoajelu Turussa opas ja retkeläinen kodin kuulumiset
Saimme paljon tietoa Turusta mahtavan oppaan Leena Laihosen kertomana! Retkipäivä sattui sopivasti Leenan päiväksi ja onnittelimme häntä kauniilla vapaa-ajanohjaaja Riikan solmimalla kukkaseppeleellä.

 

Retket piristävät mieltä, mahdollisuuden tutustua toisiin retkeläisiin ja nähdä uusia sekä tuttuja maisemia.

Ihana nähdä toistemme silmissä innostus ja onnellisuus!

 

Kesäterveisin, ohjaaja Riikka

Jaa kuuluminen somessa