Etusivu > Kuulumiset > Jätä hakemus upeaan Saga Lakeudenlinnaan!

21.12.2017

Jätä hakemus upeaan Saga Lakeudenlinnaan!

Olisiko Saga Lakeudenlinna Teidän tai läheisenne uusi koti? Saga Lakeudenlinnan asukkaaksi voi hakea jo nyt ja ensimmäisiä asuntovarauksia on jo tehty!

Miten Saga Lakeudenlinnaan pääsee asukkaaksi?

Hakija tai hakijan omainen voi täyttää hakemuksen vaivattomasti sähköisesti täältä. Hakemuksen voi myös pyytää paperisena maksuttomasta numerosta 08000  6116 (ark. klo 9-17), jonka lähetämme postitse. Paperinen hakemus tulee postittaa Saga Caren asiakkuuspäällikölle Laura Isohannille osoitteeseen Myrskyläntie 18, 00650 Helsinki. Mukana löydätte vastauslähetyskuoren.

Hakemus tulee täyttää huolellisesti ja hakijan vointi kuvata mahdollisimman kattavasti. Muita liitteitä ei tarvitse hakemuksen mukana toimittaa. Hakemuksen jättäminen ei ole sitovaa. Vasta kun hakemuks on hyväksytty, voitte varata itsellenne tai läheisellenne mieluisan kodin ennakkoon maksettua vuokravakuutta vastaan. Vuokravakuus on kahden kuukauden vuokra ja toimii varausmaksuna ennen muuttoa.

Kun hakemus on saapunut Sagaan, olemme Teihin yhteydessä!

Kerromme mielellämme lisää huhtikuussa 2018 Seinäjoelle avautuvasta Saga Lakeudenlinnasta! Soitathan meille maksuttomaan numeroon 08000 6116 (ark. klo 9-17) tai tilaathan esitteet tästä.

Sagan väki toivottaa rauhaisaa joulunodotusta!

Jaa kuuluminen somessa