Etusivu > Kuulumiset > Joulukorttitalkoot Piitulassa

24.11.2020

Joulukorttitalkoot Piitulassa

Saga Käpylinnan henkilökunnan toimistotilat ovat kokeneet kuluvilla viikoilla muutoksen. Vapaa-ajanohjaaja Piitu on muuttanut talon sisällä ja toimiston yhteydessä on nyt myös uusi ja upea pienryhmätila Piitula. Asukkaat ryhtyivät uudessa tilassa heti tuumasta toimeen ja joulukortit valmistuivat läheisille lähetettäviksi.

Pienryhmätilalle järjestettin nimiäänestys ja kolmesta nimivaihtoehdosta eniten ääniä sai Piitula, talon vapaa-ajanohjaajan mukaan. Nimi oli Saga Käpylinnan asukkaan omakeksimä ja se oli erittäin haluttu nimi myös kanssa asukkaiden keskuudessa. Pienryhmätila Piitula sijaitsee talon kolmannessa kerroksessa. Tilaan muutto on vapaa-ajanohjaaja Piitun mukaan ollut aivan huippujuttu, koska kyseisestä tilasta on ollut pulaa.

Uusi pienryhmätila nimittiin vapaa-ajanohjaaja Piitun mukaan

Piitulan avauduttua asukkaat alkoivat joulukorttitalkoisiin. Tulevat joulukuun pyhät pitävät niin asukkaat kuin vapaa-ajanohjaankin kiireisenä. Tulossa on muun muassa Tiernapojat -esitys asukkaiden pikkujouluihin sekä mukavaa ohjelmaa itsenäisyyspäivänjuhliin. Hommaa siis riittää, mutta mukavaahan se on puuhailla hyvässä seurassa.

Mukavaa itsenäisyyspäivän ja joulun odotusta!

 

Jaa kuuluminen somessa