Etusivu > Kuulumiset > Kaiken takana on NAINEN!

10.3.2023

Kaiken takana on NAINEN!

Upea naisellinen viikko takan. Keskiviikkona vietimme kansainvälistä naistenpäivää ja sen innoittamana viikon ohjelmisto tapaili naisaiheita tuostakin. Ruotsinkerhossa mietimme naisen elämän suuria iloja, Runorepussa kuulimme maailman ensimmäisen runoilijan runon…Joka oli nainen…aikaa hänestä on vierähtänyt vajaa 5000-vuotta. Ladyklubilla keskustelu kiiri naisellisuuteen ja naisena olemiseen. Tuolijumpassa naiset saivat ihanan hartiahieronnan miehiltä. Naisten kevään uusimuoti ja upeat alusasut esittäytyivät myös viikolla meille.

Tietenkin kohokohta oli keskiviikko, kun päivämme täyttyi hemmottelulla. Aamupäivällä tehtiin ihanat käsikuorinnat ja huollettiin kynnet kauniiksi.

kauniit kädet Saga kaskenniityn palvelutalossa
Jokainen löysi mieluisan värinsä joka kaunisti kädet piristi mielen.

 

Lounasaikaan naiset yllätettiin ruusuilla. Jokaiselle naiselle jaettiin upea ruusu joka ilahdutti silminnähden.

Miljoona miljoona miljoona ruusua
Miljoona, miljoona, miljoona ruusua ja roppakaupalla iloa ja kauneutta….Siitä on Saga Kaskenniityn palvelutalon naistenpäivä tehty.

 

Iltapäivällä tutustuimme Aloeveran terveysvaikutuksiin ja teimme kosteuttavat kasvonaamiot. Kyllä oli  naurussa pitelemistä, kun naamiot kasvoilla toisiamme ihmettelimme.

Naistenpäivän naamiot Saga Kaskenniityssä
Mitä sitä ei nainen tekisi kauneuden eteen? Kosteuttavilla naamioilla oli moninainen vaikutus kun nauru raikasi toisiamme ihastellessa. Kaunistuimme samalla kun pidensimme ikäämme.

 

Illan edellä lähdimme vielä kokemaan upean elämyksen  TanssiteattEriin, jossa kävimme nauttimassa loisteliaan Carmenin!

Tanssiteatteri Eri ja Carmen
Bizet’n Carmen on yksi rakastetuimmista oopperoista. Kävimme TanssiteattEri:ssa kokemassa siitä huikean balettiesityksen. Eläydyimme mukana ja ihastelimme tanssijoiden taidokkuutta, esityksen visuaalisuutta ja tietysti musiikkia.

 

Viikon loppu huipentui upean sisartalomme Saga Kaskenpuiston asukaskuoro Köörin esiintymis visiittin. Ohjelman nimikkokappaleena oli itseoikeutetusti turkulaisveljesten Matin ja Tepon hitti Kaiken takana on nainen. Yhteislauluja, ilottelua ja rohkeita sooloja. Meidän oman talon upea ”kutsuvieras Lempi” sai salin nauramaan itsetehdyllä kappaleella seitsemästä aviomiesehdokkaasta. Loistava Verdin oopperan kappale Kuinka häilyvä on tuo nainen sopi mainiosti Lempin esiintymisen jälkeen. Esiintyjät saivat huikeat aplodit ansaitusti. Se on upeaa kun ihmiset heittäytyvät ja laittavat itsensä likoon yhteisen hyvän, hauskuuden ja suuren hymyn nimeen.

Kööri ja Lempi
Niityn oma Sirpa oli roolihahmossaan Lempinä ja sai koko salin nauramaan. Puiston lauluryhmä Kööri tempaisi naistenpäivän jälkitunnelmissa.

 

 Kevät tulee kolisten, luonto antaa joka päivä uusia merkkejä lähestyvästä lämmöstä. Meillä täällä Saga Kaskenniityn palvelutalossakin on jo kevään kalenteri täynnä upeita tapahtumia ja esiintyjiä, unohtamatta niitä arkipäiväisiä joka viikkotoistuvia yhteisiä hetkiämme pelien, keskusteluiden, kädentaitojen, musiikin, tanssin ym. ääressä. Täällä on hyvä asua, elää ja työskennellä positiivisen ilmapiirin helliessä poskiamme. 

Kevättä odottelevin terveisin Melina…Se Saga Kaskenniityn vapaa-ajanohjaaja.

Jaa kuuluminen somessa


Voisit olla kiinnostunut myös näistä