Etusivu > Kuulumiset > Kartanoromantiikkaa, kukkaloistoa, konsertteja ja kesäteatteria

19.6.2022

Kartanoromantiikkaa, kukkaloistoa, konsertteja ja kesäteatteria

Saga Kaskenniityn kesä on lähtenyt loistavasti käyntiin! Olemme tehneet ihania retkiä Järppilän kartanoon, Raision Alppiruusupuistoon sekä Sipilänmäen kesäteatteriin. Lisäksi kesän pihakonsertit ovat startanneet ja olemme saaneet nauttia upeasta musiikista sisäpihallamme!

Kesän tiistairetket ovat hyvässä vauhdissa. Raision Alppiruusupuisto lumosi meidät kauneudellaan. Toinen toistaan upeammat alppiruusut loistivat auringossa ja sadunomainen metsä sai meidät haltioitumaan kukkien kauneudesta. Mihin tahansa katsoikin, näkyi sanoinkuvaamatonta kukkaloistoa! 

Saga Care Finland Oy Saga palvelutalo Kaskenniitty kodin kuulumiset Raision alppiruusupuistoretki
4,5 hehtaarin suuruisessa satumetsässä kasvaa noin 1800 kappaletta erilaisia alppiruusuja. Kukat olivat parhaimmillaan ja retki oli todella elämys!

 

Toinen retkikohteemme oli Taivassalon Järppilän kartano, jonka monivaiheinen historia ja kartanon emännän Maija Jaakkola-Angervuoren muistot sykähdyttivät. Herkulliset kahvit ja aurinkoinen päivä kruunasivat retkemme. Haikeina hyvästelimme kartanon emännän ja isännän ja toivotamme heille mitä parhainta jatkoa!

Saga Care Finland Oy Saga palvelutalo Kaskenniitty kodin kuulumiset Järppilän kartanon isäntäpari
Vierailustamme seuraavana viikkona kartano siirtyi uusille omistajille, siksi vierailumme päättyi haikeisiin tunnelmiin. Tässä isäntäpari vielä ikuistettuna kartanosa maille. Kaikkea hyvää teille tulevaan ja onnea uusille omistajille!

 

Saga Care Finland Oy Saga palvelutalo Kaskenniitty kodin kuulumiset Järppilän kartanossa kahvilla
Upea kartano on elämys myös sisätiloista. Upeat taulut, kukat, pöytäryhmät ja muut kalusteet ihastuttivat. Saimme nauttia päiväkahvista kauniissa salongissa.

 

Saga Care Finland Oy Saga palvelutalo Kaskenniitty kodin kuulumiset Järppilän kartanon portailla

 

Viikkoon mahtui mukaan myös kesäteatteriretki. Suuntasimme kahden välivuoden jälkeen tuttuun Sipilänmäen Kesäteatteriin katsomaan ”Mistä rakkaus alkaa?” -näytelmää. Sitä tahditti tutut Paul Ankan nostalgiset kappaleet ja olipa mukava taas pitkästä aikaa iloita ja elää mukana vauhdikkaassa näytelmäkappaleessa! 

Saga Care Finland Oy Saga palvelutalo Kaskenniitty kodin kuulumiset Sipilänmäen kesäteatterissa
Jo perinteeksi tullut Sipilänmäen kesäteatteriretki Piikkiöön lunasti odotukset! Mukaansatempaava musiikkinäytelmä vei meidät suomalaiseen kesäidylliin ja kylänraitin tapahtumiin. Järjestelyt sujuivat täydellisesti – suuri kiitos siitä Sipilänmäen henkilökunnalle ja kaikille muille järjestelyihin osallistuneille. On ilo tuoda retkeläiset näytökseen, kun tietää että kaikki sujuu siten kuin on sovittu ja vielä vähän paremminkin!

 

Ja tietysti perusperiaatteemmehan on se, että suurin osa tapahtumista ja elämyksistä luomme omassa talossamme. Tätä edustaa parhaimmillaan meidän Saga Kaskenniityn elävien esiintyjien konsertit. Nyt kesän koittaessa, sään niin salliessa, esiintyjät konsertoivat ulkona viihtyisällä sisäpihallamme. Olemme saaneet kuulla muun muassa Karjalan Käkösten 25-vuotisjuhlakonsertin, johon oli valikoitunut kuorolaisten omia suosikkeja vuosien varrelta. Sumun seitsikon torvet ilahduttivat meitä vanhalla iskelmämusiikilla ja Juhani Virta Duon esittämä iskelmälaulaja Esko Rahkosen muistokonsertti kosketti meitä tutuilla ikivihreillä kappaleillaan. Monia muitakin esiintyjiä on ollut ja monia tulossa!

 

Saga Care Finland Oy Saga palvelutalo Kaskenniitty kodin kuulumiset Juhani Virta Duo
Monivuotinen yhteistyö Juhani Virran kanssa (kuvassa oikealla) on tuonut meille nautittavaksi erilaisia teemakonsertteja. Tällä kertaa saimme kuulla iskelmälaulaja Esko Rahkosen musiikkia.

 

 

Nautitaan kesästä – ja mikä parasta: koetaan se yhdessä ja viihdytään! 

Iloisin elämysterveisin toivottavat ohjaajat Riikka ja Melina sekä Mari

Jaa kuuluminen somessa