Etusivu > Kuulumiset > Kaunis kevät, upea kesä, loistava syksy!

6.8.2021

Kaunis kevät, upea kesä, loistava syksy!

Syksy raottaa jo oveaan tuodakseen lämpimän kesän jälkeen upean väriloiston iloksemme. Olemme kaikki saaneet nauttia suven kauneudesta ja lämmöstä tänä kesänä ja siitä olemme kiitollisia. Taloissamme ohjelmia on saatu pitää pikkuhiljaa enemmin ja enemmin, retkillekin ollaan jo päästy…Tietenkin turvallisuus edellä.

Aamuvirkkujen kävelylenkillä tuntuu jo elokuun viilenevien öiden koleus varpaissa. Silloin on mukavaa pukea vilkkurit jalkaan…Se mukavin vaatekappale mitä maa päällään kantaa.

Keskikesän juhla, juhannus kruunasi kesäkuun. Upea juhannussalko oltiin taas rakennettu asukkaiden kanssa ja Sisäpihan Sirkus viihdytti taidoillaan meitä. Harmonikkakerho esiintyi ja silloin pistettiin tanssiksi. Makkaraa grillattiin ja nautittiin kauniista hetkestä hyvin ystävien, naapureiden, talolaisten kanssa.

Juhannus 2021
Sisäpiha sirkuksen taidonnäyte, jonglöörausta, huimia temppuja ja hauskoja esiintymisiä.
Sisäpihalla juhannus juhlat 2021
Sisäpihalla juhannusjuhlat, ihmiset viiihtyivät ja nauttivat hetkestä.

 

Meitä ei kolota tai yksinäisyys vaivaa, kun ystävän ja tuttavan löydän heti ulko-oveni takaa.

Ystävien kanssa yhdessä iloitaan.
Ystävien kanssa yhdessä iloitaan, lauletaan ja nauretaan.
Juhannus tanssit 2021
Hyvä musiikki vei meidät tanssin pyörteisiin. Iloiset ihmiset ja kaunis ilma teki juhlastamme onnistuneen.

 

Ensiviikolla meillä on tulossa upea retki….Josta olen aivan innoissani. Lähdemme aikamatkalle itään, upeaan kulttuuriin, loistaviin rakennuksiin ja mystiseen uskontoon tutustumaan. Toivonkin saavani kokoon hyvän joukon ihmisiä jakamaan tämän elämyksen kanssani. Älä huoli…Lentolippuja ei ole tilattu. Tästä saatte kuulla sitten lisää ensiviikolla.

Juhannussalko ja Melina
Juhannussalon tekeminen kädentaitajien ja innokkaiden tekijöiden kanssa oli hauskaa ja lopputulos mitä mainioin. Olimme kaikki tyytyväisiä lopputulokseen.

 

Iloista loppukesää ja kauniin syksyn odottelua teille.

Terveisin Melina…Se vapaa-ajan ohjaaja Saga Kaskenniitystä

Jaa kuuluminen somessa