Etusivu > Kuulumiset > Kehittämispäivä

3.12.2021

Kehittämispäivä

Torstaina 2.12. meillä oli palvelutalon henkilökunnan kehittämispäivä. Olimme uudessa, Kyrkösjärven rannalle rakennetussa, M-talossa.

Kehittämispäivän pääpointtina oli meidän tiimin toimintatapojen läpi käyminen. Pohdimme yhdessä erilaisia keinoja, jotka tekevät arjesta joustavaa sekä mieluista. Ensin pohdimme asiaa yksin ja kirjoitimme jokaisesta aihealueesta (mm. kuinka annan palautetta, vuorovaikutus, oma toiminta tiimin jäsenenä..) yksilön kannalta tärkeimpiä seikkoja, joista muodostuu kokonaisuus meidän tiimissä.

Pääasiassa kuunteleminen ja avoin vuorovaikutus, toisen auttaminen, positiivisen palautteen antaminen sekä aidosti läsnä oleminen nousivat eniten aihealueissa esille.

Saga Lakeudenlinna

Lopuksi summasimme kaikki yhteen ja totesimme, että kyllä meillä on huippu tiimi, joka toimii! 🙂

Kehittämispäivä

Päivän päätteeksi saimme olympiavoittaja, Tapio Korjuksen, kertomaan meille kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Käsittelimme myös liikunnan tärkeyttä arjessa jaksamisen kannalta. Tapio on Kuortaneen urheiluopiston rehtori. Hän voitti olympiakultaa Soulissa vuonna 1988.

Päivä oli kehittävä, motivoiva ja iloinen. Oli mukava päästä pitkästä aikaa porukalla puhumaan arjen kulusta sekä pohtimaan kehitysideoita.

Jaa kuuluminen somessa