Etusivu > Kuulumiset > Kesä kääntymässä syksyyn- Me nautimme joka hetkestä.

22.8.2021

Kesä kääntymässä syksyyn- Me nautimme joka hetkestä.

Meillä Saga Kaskenniityssä osataan ottaa ilo irti joka säässä ja olen huomannut myös sen että sää suosii meitä tavattoman paljon. Koko kesä ollaan jumpattu, pelattu ja muita ohjelmia pidetty ulkona.
Saimme nauttia perjantaina auringon paisteesta. Viihdyttävä Andrey soitti meille leppoisaa musiikkia, kun pidimme pienet grilli-juhlat. Asukkaat olivat saapuneet pihalle ja muutaman omaisenkin seurasta saimme nauttia. Harjoittelijamme Ville oli saanut järjestettyä hyvillä suhteillaan meille Grillimakkaraa ja mehua tarjolle. Sydänlämpöinen KIITOS Hotelli Scandic Atrium ja Natalie. Asukkaamme olivat haltioissaan yllätyksestämme, kaikki nauttivat grillimakkarasta ja parhaat kahdesta. 😉

grillibileet 2021
Yhdessä tekeminen, yhdessä oleminen lämmittää sydäntä ja mieltä.

 

Pihalla keksitään aina puuhaa ja meitä pihapuuhastelijoita asuukin mukava porukka Kaskenniityssä. Uutta kukkamaata suunnitellaan, Kasvimaan paikkaa vaihdetaan ja juhannussalkokin jo jouti riisuutumaan jo kuivuneista koristeista ja seppeleistä. Totesihan eräs ihana Olga-rouva 94.v että, ”puutarhan hoito on avain onnelliseen elämään” ja hän todellakin tietää mistä puhuu kun omaa puutarhaa on hoitanut viimeiset 70-vuotta.

Aivan pihalla.
Sormet multaan ja nauttimaan luontoterapiasta.

 

Tämän viikon retki vei meidät VAM.iin. ”Alussa oli siemen” on Anu Pentikin rakentama upea näyttely kertoen elämän kaaresta…Tästä kauniista matkasta. Keramiikka ikivanhan puun kera taipuu taidokkaasti elämänkaaren teemojen mukaan leijailevista siemenistä hiiltyneiksi puiksi. Näyttely oli kerrassaan upea  suurine instalaatioineen ja maanläheisillä väreillä maustettuna. Tykkäsimme kovasti.

Anu Pentik-Alussa oli siemen
Anu Pentik-Alussa oli siemen.
WAM.in näyttely
Elämänkaari upeasti esitetty luonnon upeilla materiaaleilla.

 

Uteliaana uutta viikkoa kohden, mitähän se mahtaa tuoda tullessaan?

Iloisin terveisin Melina…Se vapaa-ajan ohjaaja Saga Kaskenniitystä.

 

 

 

Jaa kuuluminen somessa