Etusivu > Kuulumiset > Kesä on täällä

11.6.2020

Kesä on täällä

Saga Munkkiniemeen on saapunut kesä. Aurinkoiset säät ja lämpimät ilmat hellivät. Kesä todellakin tuo iloa ja valoa näihin poikkeusaikoihin.

Saga Munkkiniemen arki jatkuu kaikesta huolimatta. Olemme päässeet avaamaan harrastus- ja kulttuuritoiminnan ohjelmaa rajoitetusti pienryhmissä turvavälejä ja muita turvallisuusohjeistuksia noudattaen. Iloa arkeen ovat tuoneet tuolijumpat parvekkeella ja Saga Munkkiniemen piha-alueella. 

Koko kesä vietetään vielä vallitsevassa poikkeustilanteessa. Aiemmin mietityt kesäsuunnitelmat eivät välttämättä toteudukaan tänä kesänä. Tämän johdosta alla muutama kiva vinkki poikkeusolojen kesätekemiseen.

1. Lähetä kirje ystävälle

Liian usein nykypäivänä tulee läheteltyä tekstiviestejä tai surffailtua Facebookissa lukien ystävän kuulumiset. Mitäpä jos tällä kertaa lähettäisitkin kirjeen? Itse kirjoittamasi tervehdys on saajalleen varmasti erityisen merkityksellinen. Mukava yllätys voi saapua myös omaan postilaatikkoon kun ystävä vastaa kirjeen muodossa.

2. Parveke kesäkuntoon

Nyt jos koskaan on loistava mahdollisuus ehostaa omaa kotia ja pihapiiriä uuteen uskoon. Pistäydy kävelyllä ja poimi kesäkukkia maljakkoon. Pieni puuhastelu omalla pihalla tai parvekkeella on myös loistavaa hyötyliikuntaa.

3. Nautiskele hyvällä kirjalla

Kesä on loistavaa aikaa lukea kesken jääneet kirjat ja nautiskella lukemisesta aurinkovarjon alla. Omalta ystävältä tai läheiseltä voi kysyä hyvät kirjavinkit, jos itse ei tiedä mistä kirjasta sitä aloittaisi. Myös erilaiset ristisanatehtävät ovat mukavia pohdittavia, niiden lomassa aika voi sujahtaa melko vikkeläänkin.

Aurinkoista ja rentouttavaa kesää kaikille!

Toivottaa, 
Saga Munkkiniemen väki

Jaa kuuluminen somessa


Voisit olla kiinnostunut myös näistä