Etusivu > Kuulumiset > Kevät saapuu kaikesta huolimatta

26.3.2020

Kevät saapuu kaikesta huolimatta

Vaikka elämme nyt poikkeusoloissa, saapuu kevät kuitenkin.

Maailmalla ja meillä Suomessa vallitsevat nyt poikkeukselliset olot. Kaikesta huolimatta pyrimme täällä Saga Käpylinnassa nauttimaan tulevasta keväästä täysin siemauksin. Ikkunan läpi loistava aurinko lämmittää ja linnut laulavat kukin omia laululaan. Multasormemme syyhyävät jo ja odotamme innolla, milloin pääsemme taas kevätpuuhiin yrttejä ja kukkia istuttamaan. 

Vaikka nyt onkin hyvä välttää ylimääräisiä ihmiskontakteja ja pysytellä kotosalla, voi ulkona käydä jaloittelemassa ja haukkaamassa raitista ilmaa. Onneksi Saga Käpylinnan kauniissa pihapiirissä on siihen hyvät mahdollisuudet. Jos hyvä tuuri käy, saattaa pihalla nähdä vaikkapa oravan tai pikkulintuja. Pian tarkkaavainen ulkoilija saattaa bongata ensimmäisen leskenlehdenkin.

Vaikka emme tällä hetkellä voikaan ottaa vierailijoita vastaan, kannustamme sekä asukkaitamme, että heidän omaisiaan olemaan läheisiinsä yhteydessä muilla keinoin. Esimerkiksi perinteinen puhelinsoitto on hyvä tapa ottaa yhteyttä. Keskustella voi vaikkapa kevään merkeistä tai yhdessä voi keksiä oman kevätrunon!

Meillä puhalletaan yhteen hiileen ja pidetään yllä positiivista asennetta. Siitä kiitos koko palvelutalomme asukkaille ja henkilöstölle. Hyvällä yhteishengellä ja auringonpaisteesta nauttien selviämme yhdessä näistä haastavista ajoista.

Aurinkoisin terveisin,

Eeva-Leena Jokinen
Saga Käpylinnan johtaja

Jaa kuuluminen somessa