Etusivu > Kuulumiset > Kevätkarnevaalit

19.4.2024

Kevätkarnevaalit

Keskiviikkona juhlitut kevätkarnevaalit onnistuivat hienosti. Olimme kutsuneet asukkaat, ystävät ja talostamme kiinnostuneet yhteiseen iltapäivään.

Keskiviikkona vietimme mukavaa iltapäivää kevätkarnevaalien merkeissä. Ravintolamme herkullinen lounas houkutteli ruokailijoita ja mukava ohjelma viihdytti sekä asukkaita että vieraita. Posetiivarit Sari Koponen ja Jani Pihlajamaa, taikuri Aleksi Jaakkola sekä trubaduuri Lasse Laaksonen esiintyivät mukavin ohjelmanumeroin.

Taikuri Aleksi Jaakkolan taikatemput hämmästyttivät. Pääsimme katsomaan korttitemppuja ihan läheltä ja kyllä ilmassa oli ehdottomasti taikaa!
Päivä huipentui taikashow’hun jossa avustajaksi pääsi trubaduuri Lasse Laaksonen.

Tällä viikolla kävimme katsomassa Teatteri Akselissa Omena Putoaa näytelmän. Veikeä Mika Waltarin huijarikomedia nauratti ja ihastelimme jälleen näyttelijäsuorituksia. Veikeät hahmot olivat parasta antia!

Näytelmä oli oikein viihdyttävä ja retkemme sujui jälleen erittäin hienosti. Yhdessä on mukava retkeillä.

Pihastelupiirissä kylvimme tomaatinsiemeniä sekä purkkeihin että uudella kotilosysteemillä. Myös bataatinversot pääsivät multaan ja juurtumaan vesilasiin. Jännittävää kokeilla erilaisia kylvö- ja istutusmenetelmiä!

Aurinko paistaa, kevät koittaa – mukavia päiviä kaikille!

Jaa kuuluminen somessa


Voisit olla kiinnostunut myös näistä