Etusivu > Kuulumiset > Kevättervehdys

30.4.2024

Kevättervehdys

Laulut ovat soineet kauniisti Saga Munkkiniemessä kevään myötä. Ohessa muutama maininta meidän viimeaikaisesta ohjelmastamme.

Saga Munkkiniemessä on juhlittu näyttävästi kevään ajan juhlia. Pitenevien päivien ja lisääntyneen auringonpaisteen lisäksi aihetta hymyyn ovat tuoneet esiintyjämme. Harrastus- ja kulttuuritoiminnan viikko-ohjelma on toimintaa täynnä monen makuun sopien.

Kaaderilaulajat kävivät esiintymässä Kansallisen veteraanipäivän kynnyksellä. Kuoro lauloi upeasti ja isänmaanrakkaus sekä veteraanisukupolviemme kunnioitus, mikä yhdistää asukkaitamme, välittyi laulun läpi.

Eeva Litmanen ja Johanna Bister viettivät asukkaidemme kanssa runohetken, jossa saimme kuulla runoja murteilla. Runohetkessä liikuttiin liikutuksen ja ilon välimaastossa: taitavat esiintyjämme saivat esitykseen lisättyä komediaa, joka nauratti asukkaitamme.

Johanna Bister ja Eeva Litmanen

Lämminhenkinen taikuri Jari kruunasi vapun odotuksen. Pääsimme kuulemaan taikuuden historiasta Solmu Mäkelää unohtamatta ja esityksessä toteutetut taikatemput ilahduttivat asukkaitamme. Saimme myös kotiinviemisiksi ilmapallokukkia ja -eläimiä vappuun sopien.

Asukkaamme Sakari ja taikuri Jari

Lämmin kiitos kaikille esiintyjille! Iloista ja aurinkoista vappua toivottelee Saga Munkkiniemen väki!

Jaa kuuluminen somessa


Voisit olla kiinnostunut myös näistä