Etusivu > Kuulumiset > Kukkia, kakkua ja kuohuvaa

9.6.2024

Kukkia, kakkua ja kuohuvaa

Kulunut viikko on tuonut meille kesän. Kävimme Raisiossa ihastelemassa Alppiruusupuiston kukkamerta ja avasimme kesäkauden nauttimalla juustokakkua sekä kuohuvaa.

Upeat tiistairetkemme jatkuvat ja vierailimme tällä viikolla ihastelemassa Raision Alppiruusupuiston kukkamerta. 2040 kukkivaa alppiruusupensasta on uskomaton näky ja lähestulkoon mykistyimme siitä kaikesta kauneudesta. Kävimme myös kahvittelemassa Halistenkosken Myllärintalon kahvilassa ja kukkaostoksilla Liedossa. Yhdessä on mukava retkeillä ja pääsemme tutustumaan mielenkiintoisiin paikkoihin.

Valtavien alppiruusupensaiden varjoon oli mukava istahtaa levähtämään.
Raision Alppiruusupuisto levittäytyy 4,5 hehtaarin alueelle. Ensimmäiset pensaat on istutettu vuonna 1999 ja puistoa on täydennetty pikku hiljaa.

Retken kruununa on tietysti mitä parhaimmat herkut kahvin kera. Sää suosi jälleen ja nautimme iltapäiväkahveista suurten puiden varjossa.

Tämän vuoden Halisten Myllärintalon kahvilapalveluista vastaa Kakkupuoti Mariannika. Tämä gluteiiniton ja laktoositon Britakakku vei kielen mennessään.
Suurten puiden varjossa oli ihana kahvitella. Aurinko paistoi maltillisesti ja yhdessä oli oikein mukavaa!

Kakkua ja kuohuvaa nautimme myös perjantaina, kun julistimme kesäkauden avatuksi. Sää oli hieman tuulinen, joten kahvipöydät katettiin sisälle. Valkoiset liinat ja kedon kukat toivat kesäistä tunnelmaa. Musisoimassa olivat Rauni Rokka ja Teijo Pöyhönen.

Kahvipöytään oli katettu kahvit tai kuohuvat ja ne nautittiin herkullisen juustokakun kera.
Kesäisiä lauluja laulattivat Teijo ja Rauni.

Kukkien ja kuohuvan lisäksi nautimme Turun Metsänkävijäin soittokunnan suvisoitosta keskiviikkona.

Tutut marssit, valssit ja muu musiikki soi komeasti takapihallamme Metsänkävijöiden soittokunnan esittämänä. Muutamaa kappaletta myös linnut säestivät.

Hurraa kesä! Mitä ihanaa se tuokaan tullessaan!

Aurinkoisia kesäpäiviä toivottaa ohjaaja Riikka sekä Saga Kaskenpuiston väki

Jaa kuuluminen somessa