Etusivu > Kuulumiset > Kuusijuhla

22.12.2019

Kuusijuhla

Se lapsuusajan kohokohta joka aloitti joulun.
Tänä vuonna mekin täällä Saga Kaskenniityssä keskityimme niihin rakkaimpiin joulumuistoihin ja rakensimme talomme kuusijuhlan niillä muistoilla. Lämminhenkinen, inhimillinen ja kaunis juhlamme oli upeiden ihmisten, meidän asukkaiden tekemä ja toteuttama. Juhla omalla herkkyydellään avasi niiden kyynisempienkin ihmisten sydämet jouluun. Tämän kertoi minulle yksi asukkaista 93v. joka ei ole piitannut joulusta ennen. Yhdessä tekemisellä ja olemisella on uskomaton vaikutus ja siihen ripaus jouluntaikaa niin ihmeetkin toteutuu.

Joulu juhlista jaloin

 

Kuusijuhlamme alkoi tietenkin yhteislaululla Joulupuu on rakennettu. Arja Lyly hoiti säestyksen ja saimme myös häneltä kuulla muutaman iloisen joululaulun. Kohokohtana oli talomme näytelmäkerhon esittämä jouluevankeliumi. Kuvaelma meni hienosti ja kaikki nauttivat siitä kun oman talon asukkaat heittäytyivät rohkeasti rooleihin. Vain kuvaelman päähenkilö oli tyttäreltäni lainassa.  Myös talomme oma lauluryhmä esiintyi joululauluin sekä upea pariskunta jolla pitkä kokemus runonlausunnasta esiintyi meille. Yhteislaulut saivat koko talon laulamaan. Vierailevina tähtinä juhlaamme väritti upea tonttutrio. Lahjakkaat lapsukaiset lauloivat uskomattoman kauniisti. Pidemmän matkan päästä juhlamme kruunasi kukas muu kuin oikea joulupukki. Tosiaan, hän oli kiireiltään kerinnyt tulemaan kun oli kuullut kuusijuhlastamme.

Olisihan tässä viikossa paljon muutakin, jonka teille haluaisin jakaa, kuten päiväkodin lasten esiintyminen taikka jouluteatterin visiitti talossamme, joka nauratti niin että meinasi talo halkea liitoksistaan. Puhumattakaan tämän päivän eli neljännen adventin kauniista hetkestä. Mutta jääkön nyt tällä kertaa tähän. Iloisen touhukas viikko takana ja jouluviikko edessä. Voi jo aistia juhlan tuntua ja jännitystä ilmassa. Joulu on ihmeellistä ja ihmeiden aikaa.

Nautitaan siitä sydäntemme kyllyydestä. Jouluterveisin Melina, Saga Kaskenniityn vapaa-ajanohjaaja

Jaa kuuluminen somessa