Etusivu > Kuulumiset > Lämpimästi tervetuloa tutustumaan!

3.5.2019

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan!

Esittelykierros joka keskiviikko klo 13

Järjestämme esittelykierroksen joka keskiviikko klo 13. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan palveluihimme, kauniiseen taloomme ja vapaana oleviin asuntoihimme. Esittelykierroksella tutustumme valmiiksi kalustettuihin malliasuntoihin sekä kauniisiin yhteistiloihin. Esittelykierrokselle ei tarvitse erikseen ilmoittautua.

Vinkki! Nauti maukas lounas ravintolassamme ennen esittelykierroksen alkua. Buffetlounas tarjoillaan päivittäin klo 11-14 välisenä aikana. Lounas noutopöydästä (10,50€) sisältää salaattipöydän, leipävalikoiman, ruokajuomat, alkupalakeiton, lämpimän pääruoan ja jälkiruoan.

Varaa oma esittelyaika

Haluatteko tulla tutustumaan kaikessa rauhassa toivomiinne asuntoihin? Onko Teillä kysyttävää palveluistamme tai esimerkiksi tuista ja vähennyksistä? Varaa oma yksityinen esittelyaika ja tule tutustumaan palveluihimme, kauniiseen taloomme ja vapaana oleviin asuntoihimme. Yksityisten esittelyiden aikana vierailemme toivomissanne asunnoissa sekä teemme kierroksen kauniissa yhteistiloissamme. Aikaa on myös rauhalliselle keskustelulle.

Varaa esittely soittamalla numeroon 0800-06116 (ark. klo 9-17) tai lähetä sähköpostia osoitteeseen myynti.saga@sagacare.fi

Nähdään Saga Tammilinnassa osoitteessa Neilikkatie 11 A, käynti sisäpihan puolelta!

Alla kuvia kauniista tiloistamme:

Saga Palvelutalo Tammilinna kutsuu viihtymään
Saga-palvelutalo Tammilinna tarjoaa turvallista ja viihtyisää elämää ikäihmisille Tikkurilassa, talossa kaunis spa-osasto
Saga-palvelutalo Tammilinna tarjoaa turvallista ja viihtyisää elämää ikäihmisille Tikkurilassa
Saga Tammilinna palvelutalo Vantaan Tikkurilassa upea sisustus takaa viihtymisen

Jaa kuuluminen somessa