Etusivu > Kuulumiset > Laskiaisriehaa, historian havinaa ja naistenpäivän kauneutta

8.3.2019

Laskiaisriehaa, historian havinaa ja naistenpäivän kauneutta

Viikko alkoi viimassa ja takatalvi koitti taittaa kevään niskaa. Me emme siitä lannistuneet vaan painoimme pipoa syvemmälle kun laskiairiehassa musiikki raikasi ja jumppa maistui hyvältä kun nenään leijaili grillimakkaran tuoksu. Aivan… mehän aloitimme jo grillikauden tapamme mukaan näin laskiaistiistaina. Kyllä se maistui makoisalta kuuman mehun kera kun pakkanen puri poskipäitä samalla. Kakskerran erästä isännät olivat tulleet avustamaan meitä linnunpönttöjen teossa. Tervetuloa kevät linnut meidän pihalle, teitä jo odotellaan. Päiväkodin lapset olivat tulleet myös visiitille. Sukupolvien kohtaaminen on aina lystikästä. Pulkkamäkeen emme päässeet mutta hevoskärry ajelulle pääsimme. Upean arvokasta menemistä kun komea vanha ori kulki kärryjen edessä rauhaisasti.

Viikon retki vei meidät Aurajoen varteen upeaan Rettingin palatsiin ja sen 90-vuotis juhlanäyttel,yyn. Olipa upeaa päästä palatsiin sisälle ja kuulla, miten siellä on eletty ja oltu kun se on toiminut kotina. Opaskin sai kuulla uusia asioita palatsista kun joukossamme oli muutamat jonka isät olivat olleet työssä palatsissa ja innostuivat muistelemaan menneitä. Nautimme… lämmin suositus meiltä. Retken kruunasi herkulliset päiväkahvit.

Viikkoon mahtui vielä Naistenpäivä. Jokainen nainen sai upean ruusun lounas aikaan ja päivä huipentui mieskomeutta hersyvään Naistenpäivän konserttiin. Tangoprinssit Markku Ketola ja Rami Rafael lauloivat naisille ja naisista jokaisen naisen sydämeen.

Upea viikko takana! Näitähän meillä on täällä joka viikko, toinen toistaan upeampia viikkoja, uusia ihmisiä, ihmisten kohtaamisia ja upeaa yhdessäoloa. Elämä on luotu nautittavaksi!

Jaa kuuluminen somessa