Etusivu > Kuulumiset > LIIKE ON LÄÄKETTÄ JA ULKOILU ELIKSIIRIÄ.

16.3.2023

LIIKE ON LÄÄKETTÄ JA ULKOILU ELIKSIIRIÄ.

Meillä saga Kaskenniityn palvelutalossa on tarjolla ohjattua liikuntaa joka arkipäivä. Fysioterapeutit pitävät vapaa-ajanohjaajien lisäksi tuolijumppaa, koordinaatio- ja tasapainojumppaa. Kaikki ryhmäliikunta tuntimme onkin suosittuja.

Tuolijumppaa välineillä.
Saga Kaskenniityssä välinevoimistelua…Tällä kertaa renkaat käytössä ja pareittain jumpataan. Yhdessä tekemisen riemu paistaa kasvoilta.

 

Meillä on myös joukkuepeleinä pelattava Boccia ja istumasähly. Mölkkyllä ja Curlingilla myös kisailemme useasti.

Joukkuepelit
Istumasähly on vauhdikas joukkuepeli mailoilla. Pallo pyritään saamaan maaliin mutta välillä saa Melina juosta käytäviä pitkin pelastamaan palloa karkureissulta.

 

Upea allasosastomme tarjoaa miellyttävät puitteet ympärivuotiseen uimiseen ja vesijumppaan. Altaan reunalla oleva näyttö tarjoaa jumppahetkiä juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Pakkaspäivänä on ihanaa uida pipopäässä ulkoaltaassa kun altaan vesi on 26 asteista.

Palvelutalo kuin kylpylä
Saga Kaskenniityssä uidaan ja saunotaan. Olavi on vakio uimari. Vesiliikunta tekee hyvää koko keholle.

 

Käymme myös kävelyllä viikoittain. Säällä kun säällä käymme raitista ilmaa haukkaamassa. Välillä meitä on muutaman ihmisen joukko ja välillä kävelemme isommallakin porukalla. Yhdessä oleminen ja tekeminen yhdistää meitä ja luo turvallisuutta. Ulkoilma kirkastaa mielen ja on elämän eliksiiriä. 

Happihyppelyllä.
Happihyppelyllä. Uhmattiin luontoa ja lähdettiin kosteasta säästä huolimatta kävelylenkille. Ihana opiskelijapoikamme Timo tarjosi rouville turvallisen käsipuolen.

 

Lumet sulaa kohisten ja kevät saapuu kolisten. Mahdollisuutemme ulkoiluun vain lisääntyvät. Nyt nautimme tästä hetkestä ja innolla odotamme kevään ensimerkkejä.

Terveisemme teille Saga Kaskenniityn palvelutalosta.

Melina…Se vapaa-ajanohjaaja

Jaa kuuluminen somessa