Etusivu > Kuulumiset > Lyhtyjen ilta!

4.9.2020

Lyhtyjen ilta!

Kesälle on aika sanoa jäähyväiset kiitollisuus rinnassamme ja toivottaa tervetulleeksi kaunis syksy luoksemme.

Näin se upea kesä on kääntynyt syksyyn ja saamme olla kiitollisia Suomessa vallinneesta rauhallisemmasta ajankohdasta koronaviruksen suhteen. Tämä kesä on varmasti avannut jokaisen mieltä ja joidenkin silmiä näkemään se kauneus mitä meille suodaan ja se rauha joka meissä jokaisessa asuu.

Meillä täällä Saga Kaskenniiityssä on jo vuosia ollut lyhtyjenilta tapahtuma, joka kääntää katseemme syksyyn. Iltamaan on useasti toivotettu tervetulleeksi myös omaiset, mutta nyt  tänä vuonna pidimme sen vain meidän kesken. 

Loppukesän aurinko antoi meille parastaan joka tekee kaikista ulkotapahtumista huomattavasti miellyttävämmän kuin sen poissaolo. Grillimakkarat tirisivät kuumassa grillissä, pihamme täyttyi iloisista asukkaista. Koko talomme johtoporras, fysioterapeutit ja me vapaa-ajanohjaajat olimme juhlassa mukana. Esiintymisestä vastasi upeat Tangoprinssit Rami Rafael ja Markku Ketola joiden yhteensopiva huumori sai meidät kaikki viihtymään. Asukkaistamme Aili ja Jorma olivat keksineet väliaika sketsin, jonka näyttelivät meille. Kai Kuutamo oli tuonut luoksemme oman sirkuksen. Upeat jonglööraukset saivat päämme pyörälle. Pääsihän talon johtaja Maria Gustafsson ja minä hänen assistenteiksi huimassa tempussa. Ilta meni liian nopeasti ja kaikki viihtyivät 110 prosenttisesti.

Kaunista syksyä meille kaikille!
Ystävällisin terveisin teidän Melina… se vapaa-ajan ohjaaja Saga Kaskenniitystä. 

Tanssit turvallisesti
Innostuttinhan me myös tanssimaan. Pariskunnat olivat luonnostaan lähekkäin mutta meillä tanssipareilla oli maskit hymyjemme peitteenä.
Lyhtyjenilta
Tangokuninkaalliset Rami Rafael ja Markku Ketola pistivät parastaan!
Tangoprinssit ja jonglööri
Upeat tangoprinssit Markku Ketola ja Rami Rafael viihdyttyvät meitä kauniilla lauluilla. Jonglöörauksen mestari Kai Kuutamon show ei jättänyt ketään kylmäksi.

Jaa kuuluminen somessa