Etusivu > Kuulumiset > Maili on viihtynyt Saga Kaskenniityssä jo 12 vuotta

30.6.2020

Maili on viihtynyt Saga Kaskenniityssä jo 12 vuotta

Maili Suutarin 90-vuotinen taival on pitänyt sisällään upeita kokemuksia ja elämyksiä teatterin parissa. Nyt Maili asustaa Saga Kaskenniityssä, jossa on viihtynyt jo 12 vuotta.

Maili Suutari on asunut Saga Kaskenniityssä jo 12 vuotta. Maili ja Oiva Suutari muuttivat Saga Palvelutalo Kaskenniittyyn viisi kuukautta talon valmistumisen jälkeen. Vuosien varrella pariskunta on ollut aktiivinen talon toiminnassa, joka on jatkumoa heidän menevästä elämätyylistään. 90-vuotinen polku on ollut tapahtumarikas ja upeita kokemuksia täynnä.

Ansiotyönsä Maili ja Oiva tekivät Porin prikaatissa. Vapaa-aika vierähti teatterin parissa ja se antoi työlle hyvän vastapainon. Maili opetti monissa eri työväenopistoissa näyttelemistä ja ohjasi teatteria. Naantaliin muutettuaan pariskunta perusti Naantalin teatteriyhdistyksen, jossa he tekivät teatteria yhteensä 10 vuoden ajan.

Eläkepäivät vierähtivät ulkomailla

Eläkevuosiaan Maili ja Oiva viettivät maailmalla. Kymmenkunta talvea vierähti Floridassa, jossa Maili ohjasi näytelmäkerhoa. Näytelmiä tehtiin kymmeniä ja ne olivat täynnä huumoria ja iloa. Lentomatkoihin kyllästyttyään Maili ja Oiva siirtyivät lähemmäksi kotimaata Espanjan auringon alle. Espanjassa pariskunta viihtyi yhteensä yhdeksän talven ajan tehden jälleen teatteria suomalaisessa yhteisössä Suomelassa.

Kokenut runonlausunnan ja teatterin taitaja

Mailin ohjauksen, sovituksen ja dramaturgian ansiosta on esitetty monen monta upeaa teatteriesitystä ympäri maailmaa. Maili on ansioitunut ja palkittu runo- ja lausuntakerhon jäsen yli 30 vuoden historialla. Intohimo teatteriin ja näytelmiin on tuonut pitkän ja upean uran harrasteteatteri-ohjaajana. Saga Kaskenniityn väki on saanut nauttia useampana vuonna Mailin upeasta runonlausunnasta ja esiintymisistä.

Jaa kuuluminen somessa