Etusivu > Kuulumiset > Millaisia palveluita Saga Salpalinnassa on

18.9.2019

Millaisia palveluita Saga Salpalinnassa on

Saga Salpalinnassa asukkaiden valittavana tulee olemaan neljä eri tasoista palvelupakettia. Saatavilla on myös paljon erilaisia lisäpalveluja. Lue lisää alta!

Kaikki asukkaamme pääsevät valitsemaan oman terveydentilansa mukaisen palvelupaketin. Oman tarpeen mukaan valittu palvelupaketti helpottaa arkea ja luo turvallisuutta itsenäisen asumisen tueksi.

Kaikkiin palvelupaketteihimme kuuluvat peruspalvelut

  • yksilöllinen palvelusuunnitelma
  • terveys- ja hoitotietojen ylläpito
  • turvaranneke ja turvapuhelin
  • päivittäinen lounas
  • monipuolinen harrastus- ja kulttuuritoiminta
  • siivousta
  • yhteistilojen käyttö (mm. kuntosali, pesutupa sekä sauna- ja allasosasto)

Mitä eroja palvelupaketeissa on

Palvelupaketit eroavat toisistaan pääosin kotiavustamiskäyntien määrän suhteen. Mikäli toivoo arjen kevennystä, mutta ei tarvitse vielä paljon apua kotiaskareissa, sopii Kevytturva-palvelupaketti tai Viikkoturva-palvelupaketti. Mikäli taas isompi apu arjen askareissa on tarpeen, niin kattavammat palvelupaketit Päiväturva ja Täysturva ovat hyviä valintoja. Kaikkiin palvelupaketteihin pystyy lisäämään palveluita oman tarpeen mukaan. Palvelupakettiin voi halutessaan valita lisäpalveluna esimerkiksi päivittäisen aamupalan. Saga Salpalinnassa tulee olemaan tarjolla myös lääkärin, fysioterapeutin, jalkahoitajan ja parturi-kampaamon palvelut saman katon alla.

Tarkemmat tiedot palvelupakettien sisällöistä ja lisäpalveluista hintoineen löydät täältä. 

Autamme mielellämme palveluihin liittyvissä ja muissa kysymyksissä. Tavoitat meidät maksutta puhelimitse arkisin klo 9-17 välillä puhelinnumerosta 0800-06116 (ark. klo 9-17) tai sähköpostitse myynti.saga@sagacare.fi.

Jaa kuuluminen somessa