Etusivu > Kuulumiset > Millaista ohjelmaa asukkaille järjestetään? Mitä talon ravintola tarjoaa?

27.5.2020

Millaista ohjelmaa asukkaille järjestetään? Mitä talon ravintola tarjoaa?

Saga Salpalinnan avauduttua talo tulee tarjoamaan monipuolisesti erilaisia palveluita asukkailleen. Talon tarjoama harrastus- ja kulttuuritoiminta tuo mukavaa piristystä arkeen ja talon omassa ravintolassa kelpaa nauttia joka päivä herkullisen buffetlounaan.

Harrastus- ja kulttuuritoiminta

Saga Salpalinna tulee tarjoamaan asukkailleen monipuolista harrastus- ja kulttuuritoimintaa. Aktiviteetit luovat vireän ympäristön, mielekästä tekemistä ja sosiaalisia verkostoja, jotka parantavat elämänlaatua. Talon vaihtelevasta harrastus- ja kulttuuritoiminnasta jokainen asukas voi löytää itselleen kiinnostavaa ohjelmaa. Saga Salpalinnan oma vapaa-ajanohjaaja suunnittelee viikottain vaihtuvaa ja asukkaiden toiveiden mukaista ohjelmaa.

Saga Salpalinnan asukkaiden kiinnostuksen kohteet tulevat ohjaamaan tarjontaa; säännöllisesti kokoontuvat kerhot ja ryhmät harrastavat kaikkea aina kirjallisuudesta, musiikista ja teatteriretkistä kuntoiluun ja ulkoiluun. Katso Saga-palvelutalojen esimerkki harrastus- ja kulttuuritoiminnan viikko-ohjelmasta tästä

Saga-palvelutalot tarjoavat aktiivista harrastus- ja kulttuuritoimintaa asukkailleen

Saga Salpalinnan ravintola tarjoaa herkullista kotiruokaa

Saga Salpalinnan oma ravintola tulee tarjoamaan päivittäin runsaan ja maistuvan aamiais- sekä lounasbuffetin. Lounasbuffet sisältyy kaikkien talon asukkaiden palvelupakettiin. Lounasta pääsee nauttimaan viihtyisässä ravintolassa tai halutessaan talon asukas voi tilata aterian omaan kotiinsa. Lounas sisältää salaattipöydän, leipävalikoiman, ruokajuomat, alkupalakeiton, lämpimän pääruoan ja jälkiruoan. 

Ravintolamme ovat avoinna myös talon ulkopuolisille asiakkaille. Viikottain vaihtuvat ruokalistat päivitetään talon omille sivuille. Katso menuesimerkki talon tarjoamasta lounasbuffetista tästä

Saga-palvelutaloissa herkullinen ruoka valmistuu paikan päällä

Jaa kuuluminen somessa